søndag 14. mars 2010

Søndagsgastronomi

Å finne ting i fryseren, har jeg sett på som en rimelig forutsigbar jobb. Siden det er jeg selv som plasserer det meste som ligger der, blir overraskelsene jeg kan finne som regel i størrelsesorden en ekstra Grandiosa eller en pølsepakke.

Derfor ble jeg desto mer vantro da jeg kikket ned i den lille, hvite posen og det åpenbarte seg et tomat/olivenbrød. Og ikke hvilket som helst - men virkelig det aller aller beste olivenbrødet jeg har smakt! Litt ille å tenke på at mine gjester fikk tørre brødskiver når jeg i virkeligheten hadde dette saftige underverket å sette frem. Det ser ut som selve bakeformen er den lille tre-esken som brødet ligger i, og det innbyr til å forsøke å lage et mest mulig likedan brød i treformen. Så nå blir det oppskriftssøk, og ikke minst intervju av min kjære om hvor han har skaffet vidunderbrødet!

Og kjære gjester, om dere ser dette: Neste gang skal jeg ikke holde brødet for meg selv, det lover jeg!

4 kommentarer:

Lilledora sa...

Dette brødet så da veldig godt ut. I min fryser ligger det bare kjedelige ting, orker ikke å gå ned å titte engang. Ha en fantastisk søndag

Synnøve. sa...

Ikke verst det derre brödet det.
Det ser veldigt godt ut må en si.
Kanske man skulle pröve å bake det neste gang man baker....

Önsker deg ei flott mandagskveld.
Synnöve.

Merete sa...

Hvis gubben handler her så blir det mest grandis ja! Oliven er ikke populært her men tomatbrød kunne kanskje vært noe!

Homla sa...

M-mmmmmm - så nydelig ut!!