torsdag 6. august 2009

To sider av samme smak?!

Har fått tak i min favorittdrikke og har ferskt brød, deilige og søte tomater, god olje og til og med lun kveldstemperatur på plass. Men hvorfor smaker ikke drikken like fantastisk slik som den gjør på en strand eller en liten fortauskafé? :mystisk:

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Å ja. Har hørt ymse fra G-dalen om været. Godt det er kommet tilbake til dere også:)))

He..Har det noe å gjøre med at det norske vannet fra en spring eller oppkomme i G-dalen er verdens beste??
Ellers så er Farris favoritten til meg om en ikke får godt kaldt vann!
Perrier har jeg drukket en gang av mangel på noe annet i utlandet, og det smakte litt snålt ja,/
Men det har sikkert noe med omstendighetene å gjøre:))

Kos deg i Norges beste dal!

:)

GundaM sa...

Hmmm...Kos deg i norges beste dal...? Hæ, kjenner Kathrine deg;))) HIHI, så spennende da!

Nattaklem fra trøndelag

Line Cathrin sa...

Det meste blir litt snålt utenfor situ. Som feks efes øl fra Tyrkia smaker desidert best i tyrkia. Ellers drikker jeg knappest øl men der skal jeg ha det.
Og mormors kjøttkaker smaker best på hennes kjøkken og ikke mitt selv om hun har laget dem. Merkelige greier.
Kan jeg få være med på den kosen. Ser så godt og friskt ut.

TurboLotte sa...

Hmm liker best San Pellegrino jeg da. ;-)

Fjordheim sa...

Og jeg som kjørte forbi på søndagen. visste ikke da at du hadde nylaget syltetøy å by på. Vet jo forresten ikke akkurat hvor du bor heller. Men det er vel på ruta vi kjørte da vi tok Valdresflya/Heidal osv.
Håper syltetøyet var verdt alt strevet.
Ønsker deg ei god helg :)