lørdag 23. februar 2008

Oh- tålmodighet kom til meg!

Utålmodighet lønner seg sjelden... Jeg ønsker meg resultatet som bildet under - herlige kremfargede blomster av blomkarse "Milk maid". Men så klarer jeg ikke å vente med å så dem, noe som resulterer i at allerede nå... .... så har jeg disse på kjøkkenbenken - alt for tidlig, jeg vet det, men hva gjør man når man er så utålmodig?!
Jeg trenger ikke intrikate og vanskelige planter for å bli glad. Har valgt frø som er lette å få til sammen med barna. Frø av ringblomster, blomstererter og blomkarse er innkjøpt i spennende fargevariasjoner. I steden for de vanlige orange sortene av ringblomster har jeg skaffet sorter som "Lemon Daisy", "Pink Surprise" og "Cream Beauty" - bare navnene får meg til å drømme om varmere tider.


For ikke å snakke om duftertene - under her er "Grace of Monaco" - gjett om jeg gleder meg til å ha denne i sammenplantninger!

En mengde fantastiske sorter finnes,- bare hør: "April in Paris", "Cappucino mix", "Blackcurrant Mousse" og "Cream Ripple". For meg er mye av gleden å vite hva de ulike sortene heter, så pottene blir nøye merket. Så spørs det om tålmodigheten min holder da... ;-)

19 kommentarer:

Fru Keilegavlen sa...

Ååå, så nydelege blomstrar du har!! Tenk om eg får hagen min til i år og kan ha mange flotte blomstrar ute!

Takk for koseleg helsing i bloggen min! Alle prinsessepannebånda er til salgs om du er interessert. ;) Berre send meg ein mail på torunnk@gmail.com

Anonym sa...

ÅÅÅ,så vakre blomster, jeg er for utolmodig til å så og vente, Blonkarse er noe av det vakreste som finns, men jeg har aldri fått de til, det blir bare store grønne blad til meg, så de har jeg gitt opp. Nedenfor der "søstra mi" og jeg bodde da vi var små, var det et kontorbygg med store ,store bed med blomkarse i alle de nydeligse rød/orange farger en kan tenke seg. Nå har jeg mest rosebusker i hagen jeg. Du kan se litt av dem hvis du går tilbake i bloggen fra i fjorsommer. ÅÅÅ, jeg lengter til sol og sommer. Klems Lilledora

ChatrinesLiving sa...

Tenk om det hadde vært sommer!!
Nydelige blomster du har!
For min del kunne det vært sommer hele året, liker ikke vinteren, så jeg bor definitivt på feil sted...
Jeg får rett å slett bare "drømme" videre om sommer;)
Hærlig:)
Ha en super lørdag!
Klem fra chatrine:)

Cathrine sa...

Nydelige blomster. ja det er ikke like lett å vente :-). Gleder meg masse til sommeren,slipp jo å ha ett tonn med kler på seg .. Ha en fin lørdag

Fru Keilegavlen sa...

Prinsessepannebånda kostar 130,- kroner stk + porto. ;)

Lovise sa...

ÅÅÅ her var det mye vår!!!!
Syns jeg kjenner duftene strømme mot meg fra bildene.
Blomkarse er nydelig, og jeg antar at disse dufter deilig?
Heldig er du som har grønne fingre:)
God helg til deg.

Olstad sa...

Hei

Du har vunnet min lille konkurranse og du får da en Clicklampe i posten. Send meg din adresse til line@bonordisk.no.

Gå også inn på BoNordisk sin side og skandinaviskelys. Gi meg ett hint om hvilket mønster du ønsker.

http://www.bonordisk.no/butikk/index.php?main_page=index&cPath=1

God helg. Fristende blomster i bloggen din forresten men i går skal jeg ikke gå i fella med å tro at jeg skal så og passe små frøplanter.

Hilsen fra landet sa...

Har sendt deg mail, torunn!

Og tusen takk til Olstad! Så spennende!! Skal inn på BoNordisk og kikke med det samme ;-)

Mita`s hjørne sa...

Så koselig at det spirer hos deg da, her har jeg kjøpt masse frø - men i år venter jeg litt med å så, for et år siden hadde jeg sådd, men skal vente en mnd til - tror jeg... får se hvor utålmodig jeg blir...

Ha ei koselig helg...

FO - 2 sa...

Lekkert! :)
Fin fin søndag ønskes deg.

Synnøve. sa...

Måste börja plantera jag med tror jag. Då blir det fort vår.Vackra bilder.
Kram Synne :D

Anne sa...

Godt å se at flere lider av de samme ting som en selv... :-)

Anonym sa...

Så nydelige blomster! Deilig at det nærmer seg vår! :)

Anita sa...

Her hos meg er blomkarse vanskelig nok, og det må jeg nok takke de f..... snegelene for!! Håper på bedre blomster vær til sommeren!
ha en strålende uke!

Verkstedet sa...

så deilig. er ikke våren tid for litt drømmer da?? og da er det godt å tyvstartlitt på kjkkenet:)
ha en fin uke!

Anne-Berit sa...

Du gjør det ikke akkurat lett for oss stakkarne som sitter å ser på snødungene oppi nord og lengter til våren,hehe.Gjør vel ingen ting om det blomstrer på kjøkkenbenken,fint å ha vakre blomsrer å se på uansett.Ha ei flott uke:o)

Mia sa...

Jeg kjenner til det med utålmodigheten... Men prøver å holde igjen, siden min utålmodighet ikke har lønnet seg tidligere... Men det går sikkert bra med dine. Koselig at du liker grønnsakskassene mine. Det er jo litt arbeid å lage dem, men du verden så my enklere det er å så og holde kassene ugressfri etterpå. Anbefales på det varmeste.

Marie sa...

Ikkje alltid lett å vente nei...

Trur det kjem til å bli flott eg, når berre våren kjem eingong og faren for nattefrost er over.

Anonym sa...

[p][url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic outlet[/url] co . Olay [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic[/url] vs . co . Everyone deals with it at some point, and getting rid of Clarisonic Mia just a matter living a healthy lifestyle and cleansing regularly . I have oily skin, the most annoying pores wash clean, think about it, the small pores should bury the [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic canada[/url] fat sucked out, is easier said than done . But now that it is available and accessible to most women, you can get it from reputable online stores that sell Clarisonic brush heads . Who Should Use Clarisonic Brushes?

Any woman who cares enough for her skin should use Clarisonic products . Right off the bat (even following first day), my [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic mia 2[/url] skin area felt smoother and much softer.[/p]