søndag 16. november 2008

Herlig utedag ved Semsvannet i dag - alt fra vind som isende nåler på huden til etterhvert varmende solstråler i de lune bakkene. For noen nydelige uteopplevelser man kan ha også i sene høstdager. Friskt og godt å strekke på bena på de fine turveiene. Barna ble motivert med saft og banan underveis ;-)
Så har vi kommet over pepperkake-karameller til adventstiden... i et koselig papirkremmerhus får man kjøpt dem, og de smaker; ja nettopp: pepperkaker! Anbefales!
Ha en fin uke!

10 kommentarer:

Unknown sa...

Hei hei ja! Der var du. Jeg har vert innom bloggen din før, veldig flott. Men nå legger jeg den til i listen min så jeg ikke glemmer den.

Elisabeth sa...

Utrolig flott rundt Semsvannet ja, har vært noen runder rundt der selv, vakkert sted. Og karamellene, hmmm...de høres da supergode ut. Hvor har du kjøpt de?

Hilsen fra landet sa...

Karamellene er selvsagt kjøpt på IKEA - der finner jeg jammen stort sett alt jeg trenger!! :-D

Tiril sa...

Fantastisk vinterbilde ved vannet,nydelig.
du har en kjekk blogg, titter ofte inn her, må bli flinkere til å legge igjen en kommentar.
Forsatt fin søndagskveld,

h.espe sa...

Ser ut til at du har hatt en herlig søndag. Så flotte bilder!

Ha en fin kommende uke!

Klemmer fra Hildegunn

Jeanette sa...

Så fint d var der..har vært et fantastisk vær i dag^^,
Mmm d karamellene hørtes gode ut!?! Flott uke til deg:o)

Anne sa...

For noen flotte bilder!!
Dette er norgesreklame da vet du :-))

Fin fin ukestart til deg

Synnøve. sa...

Så flotte bilder.
Helt nydeligt å se på.
Men si meg hvor har du fått tag i de dropsen?
Vill ha.....

Emmeline sa...

For noen kule tøfler i innlegget under her; STILIGE. Skjønner godt at de falt i smak. Jeg er faktisk på vei ut i skrivende stund. Måtte bare innom og si noe om den lysekronen. For det er vel den du spør om? Den som henger i taket på kjøkkenet. Jeg har vist bilder av den flere ganger, og den er kjøpt for mange år siden på Pentik. De har hatt flere modeller ( noen som har vært mye penere enn min) og den var ikke så alt for dyr heller. Mener at den kostet 730 kroner og at jeg kjøpte den i gave til meg selv en gang jeg hadde bursdag;) Lykke til med jakten på en lysekrone. Det finnes sikkert mange modeller som både er stiligere og mer spenstig...Fortsatt god helg;)

Marie sa...

Nydelege naturbilde :)

God helg :)