tirsdag 10. november 2009

Julehandelens ytterligheter

Etterhvert har jeg innsett at julehandel med mann og barn høres veldig koselig ut, men i prakis kanskje ikke er fullt så koselig. Drømmen er rolig handletur mens store snøflak sakte virvler mot bakken lik små fallskjermer, og lander mykt og lett på fine barnekåper mens de strekker ut tungen for å fange dem. Dette mens vi sammen bestemmer hva vi skal velge av julegaver til søskebarn og besteforeldre.

I praksis er det ofte slitne, sultne, for kalde eller for varme barn som alle vil gå og se på hver sine ting og en handletur som ender uten at vi har fått kjøpt det viktigste engang. Derfor utforsker jeg netthandelen, og finner da virkelige ytterligheter!


Denne nyydelige kjolen her for eksempel, er akkurat etter min smak til barna:


Men så finner man denne under her, som kanskje noen finner pen og harmonisk men ikke jeg...
Og de herlige fargetonene, mønstrene og stoffkvalitetene på bildet under...Men så dukker det opp igjen, denne grelle buksen, som uansett festlighet aldri mine jenter hadde fått ha på seg.


Fine ting med god kvalitet finnes på nettet, men også utrolig mye som neppe er verdt pengene. Men så er det smaken da - den er som kjent delt... så kanskje er det mange som akkurat nå taster på bestille- knappen på akkurat det motsatte av meg ;-)

Alle bilder fra ellos

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jeg ser jo fort at vi muligens har litt forskjellig smak *ler* Jeg liker knallfarger og unger i viltre antrekk. Grått og beige er liksom ikke barnefarger for meg. Men det er jo deilig å ha forskjellig smak, da får vi masse barn med masse forskjellige klestyper. Det er det beste av alt :)

Hilsen fra landet sa...

Der ser du, Elisabeth! Veldig praktisk - da kjemper vi ikke om de samme plaggene når det blir salg på Sandvika storsenter! :-D

Hilsen fra landet sa...

Når jeg tenker meg om har vel barna mine veldig lite grå klær... det er først og fremst at det er fargetoner som harmonerer og at det er god kvalitet i stoffet jeg er opptatt av.

Karna sa...

HA HA HA...enig med deg, men det finnes heldigvis noe, så vi slipper å gå, stå og kjøre i kø!

Anita sa...

Hi,hi du er stridigere du enn meg da. Utrolig hvilken antrekk vi har kommet hjem med her i huset, men nå prøver jeg å unngå å ha minstejenten med på kleshandel. "Alt" skal prøves, jeg tror hun kan tilbringe en hel dag bare med å prøve klær....

Hilsen fra landet sa...

Ja, Anita, jeg synes det er så befriende å se små jenter i noe annet enn sjokkrosa.

Her liker de heldigvis både lyse-og mørkeblå også!

Akkurat passe Frø sa...

Her i huset har FrøPrinsesso kunngjort at ho allerhelst og BERRE vil ha ein ROCKA stil! No gjenstår berre å definere rocka. Der har eg tenkt å bruke litt mammalist (som i kvinnelist)...
Lykke til med julegavehandelen!
:O) FrueFrøet

Lilli sa...

Hos oss er det masse masse diskusjoner om hva hun skal ha på seg. Hun hadde garantert likt den sølvbuksa, men ikke jeg!!

Anonym sa...

[p][url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic outlet[/url] co . Olay [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic[/url] vs . co . Everyone deals with it at some point, and getting rid of Clarisonic Mia just a matter living a healthy lifestyle and cleansing regularly . I have oily skin, the most annoying pores wash clean, think about it, the small pores should bury the [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic canada[/url] fat sucked out, is easier said than done . But now that it is available and accessible to most women, you can get it from reputable online stores that sell Clarisonic brush heads . Who Should Use Clarisonic Brushes?

Any woman who cares enough for her skin should use Clarisonic products . Right off the bat (even following first day), my [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic mia 2[/url] skin area felt smoother and much softer.[/p]