fredag 25. desember 2009

Forundring og glede...

Det er med forundring og glede at jeg, fremdeles, koser meg med å pakke opp en pent innpakket gave. Men alle burde ta vare på papir og bånd og bruke om igjen, det er for ille å lage søppel av det!

Det er nok ikke så voksent å si at man synes det er moro med gaver... Men å oppdage at noen har vært i et annet land, tenkt på meg, og tatt med noe til nettopp meg tilbake! Fra Frankrike kom altså pastis-såpe, noe jeg ikke ante fantes i annen form enn som drikken Pastis. Deilig ansiktskrem dukket også opp under treet, akkurat i det jeg holdt på å gå tom. Og ikke minst frontdører til baderomsinnredningen. Før og etter bilder dukker nok opp :-) Treet fra coxandcox synes jeg enda er utrolig dekorativt, og tenker stadig at jeg skulle laget noe liknende. Interessant at illusjonen om treet er tilstede uten at det i det hele tatt finnes treverk der. Bildet av juletreet finnes allerede så sterkt i hjernen vår, at treet på et vis er der, selv om det bare er en lysramme.
Foto: http://www.coxandcox.co.uk/

Lysmagi har vi mye av, og det er stas å lage islykter og tenne dem når mørket siger på om ettermiddagen.
Men aller mest magisk er nok julestrømpene, som fremdeles henger tunge og innholdsrike, men som stadig blir litt lettere for hver time som går...

8 kommentarer:

Unknown sa...

Ville bare ønske deg god jul. Nydelige stemningsbilder hos deg.

Reggy sa...

Enig med deg, det er koselig at noen tenker på en. God jul til deg også:)

Anonym sa...

Ja, lys er kjærkomment på denne tiden da dagene er så korte.
Jeg beundrer din personlighet med evne til å vise barnlig glede for en gave i en tid da ”alle” kan kjøpe det de har lyst på. Koselige bilder hos deg, og de julesokkene rommer nok mye godis for julen! God jul.

Røsslyng sa...

Ønsker deg en fortsatt fin romjul!
:)

Anneli sa...

God jul fra nabo i øst!!

Anonym sa...

hvorfor ikke:)

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er

Kudi sa...

Litt seint kanskje, men god jul! :)