onsdag 2. juni 2010

Forgjengelig skjønnhet!

Siden jeg ofte går omveier, i favoritt-bakgårdene mine, i steden for langs gatene, er dette tiden for nye oppdagelser hver eneste dag. Ved å åpne grind og dør til portrom, åpenbarer de nydeligste hageflekker og grønne lunger seg.

Men skjønnheten er som kjent forgjengelig! Her er magnoliaen som såvidt har åpnet seg:

Dagen etter er den helt åpen. Og dagen deretter; vissen. Sukk.

Ellers er det fantastisk at det endelig er tiden for å gå på det myke gresset, løpe gjennom utedusj og spise kveldsmat på stranden. Er det rart vi venter på denne årstiden!?

3 kommentarer:

Anonym sa...

For noen herlige bilder du viser oss! Dette er det vi har lengtet etter i alle disse lange månedene med kulde og hutring. Endelig kom varmen, og du vet å ta vare på øyeblikkene. I min hage gleder jeg meg over småblomstret klematis som er frodig og full av blå blomster. Det blir nok mange gledelige overraskelser i din hage også fremover.

Hilsen fra landet sa...

Ja, dette er virkelig verdt ventetiden! Nå venter jeg bare på at det blir fullkomment - dvs at badetemperaturene kryper oppover og jordbærene blir modne :-)

Anita sa...

Åja, det er så herlig ute nå, jeg storkoser meg i solen. Måtte det vare hele sommeren til endes...... Ønsker dere en flott helg full av sommeropplevelser.