søndag 5. august 2012

Regnsommer

Ikke alle dager har vært som over her kan en si... da gjelder det å bruke fantasien. 
 Halmkasting kan være en aktuell aktivitet!
Nå gleder jeg meg til å besøke blogger og se hva som skjer i deres verden - som jeg har forsømt i lang tid under mine studier ;-)

5 kommentarer:

Augusta sa...

Herlig at du er på bloggen igjen, jeg har savnet deg. Fine bilder av glade barn i lek og moro. Hos meg har også sommeren vært våt, og med så få soldager har det nok blitt for lite påfyll av D-vitaminer fra sola til nå. I første del av august er det fortsatt sommer og ferie, og vi får håpe på noen fine augustdager. Flott å høre at du er ferdig med ditt studium.

Hilsen fra landet sa...

:-D Takk Augusta!

Anita sa...

Ikkje noken "Topp 10" sommar her i vest heller. Noken stranddagar her me nå fått, men hadde klart mange fleire. Ferien er over for min del, og de minste klare for skulestart. nesten så det skal bøi godt å komma i gjenge igjen, og begynna nedtellinga til neste sommar. :)

Hilsen fra landet sa...

Ja mye av gleden er jo se se frem til noe, Anita. Vi har igjen å oppleve en Frankrike-tur før sommeren slutter helt, så det blir spennende! 3. klassingen min vil nok også forberede skolestart med nytt pennal og litt slikt, så fint bilde av AK på FB :-)

gw2 gold sa...

erlig at du er på bloggen igjen, jeg har savnet deg. Fine bilder av glade barn i lek og moro. Hos meg har også sommeren vært våt, og med så få soldager har det nok blitt for lite påfyll av D-vitaminer fra sola til någuild wars 2 gold
cheap gw2 gold