onsdag 5. desember 2007

Endelig et punkt som kan strykes på listen over ting å gjøre før jul - nemlig lillesøsterrommet... nå begynner det å ta form. Og det tar form på måten HUN vil først og fremst. Lavalampe er f.eks ikke lampen jeg ville valgt, men en 3-åring har også ønsker og meninger har jeg funnet ut! Sengen er fra 40-50-tallet og koselig å ta vare på videre synes jeg. Med nystrøket sengetøy er det så innbydende at hun gjerne ville sove der - iallefall helt til kvelden kom... da tuslet hun til foreldresengen likevel. Og det gjør ingenting synes nå vi ;-)

Lykten med levende lys har lillesøster laget selv i barnehagen, og det er pyntet med sukker utenpå, som gir et "frostet" intrykk. Drysser ikke heller faktisk!
Lampen i taket er et "must" for den aldersgruppen - projiserer måner, stjener og planeter på vegg og i tak.
Nå er te-pausen min med stooor kopp rykende te over, og julevasken fortsetter. Ønsker alle sammen lykke til i forberedelsene - jeg skal nok kikke innom dere og se hva dere driver med og snappe opp noen nye tips! :-D

18 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig dette var! Jammen har den lille frøkna god smak. Og sengen er gammeldags og trygg. Gråfargen gjorde seg godt inntil rosa. Du vasker, jeg har skrevet ferdig julekortene.

Klarafina sa...

Dette må da være et deilig rom å sove i for en liten pike.

Marie sa...

Vakkert! Eg kommenterte på innlegget under, les der...

Hilsen fra landet sa...

Helt utrolig marie! For et klima dere har... som jeg sa til deg, så har vi snø til knærne her nå!

Anne-Berit sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min.Nå har jeg vært innom din og sett litt.Så deilig og lunt lillejenta har det i senga si,og så flink dere har vært til å støpe fine lys,det har jeg aldri prøvd,ser gøy ut.Ha ei trivelig førjulstid...

Pulsatilla sa...

Så trivelig det så ut på lillesøster-rommet! Og at 3-åringer har egen smak og vilje, vet jeg alt om... :-D

FO - 2 sa...

Gratulerer med nytt rom til lillesøster.
Fint. Med skjønne detaljer.
Fin førjulspresang det. :)

Mita`s hjørne sa...

Så jo riktig flott ut her da, og jo du, slikke små prinsesser vet akurat hva de vil ha... og godt er jo det da...
Sengen med himmelen over var flott...

Ha en koselig dag...

Sigurd Olav Silset sa...

For et hærlig rom minstejenta har fått! Og etter bloggen din å dømme, er ikke de andre barna`s rom så verst heller! Tror ikke jeg har vært innom bloggen din før jeg! Alltid kjekt å oppdage nye blogger (selv om du har vært her en stund ser jeg..ny for meg iallefall!) Utrolig mange vakre blomsterbilder i bloggen din, har sittet her og lengtet etter sommeren jeg nå!! Ha en fin dag videre:)

åsemor sa...

Takk for koselig komentar på bloggen min:)
Stakk innom deg for å titte, ble sittende lenge da det var så koselig å være her.

Kos deg i adventstida :)

Stina sa...

Vad mysigt.


Jo, jag kopierar från datorn till ett stryka-på-papper. Det är jättelätt och roligt. Kramis

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så koseleg rom for ei lita jente. Lavalampe, ja. Det er visst veldig fascinerande for sånne små, men ein kan ikkje akkurat kalle dei fine...
Lampen som avbilda måne, stjerner og planeter var knalltøff.
Ha ein fin kveld:o)

elin1976 sa...

Et skikkelig prinsesse rom. ME LOVE:o)

Lille Trille sa...

Åh så pent det ble her da :-)
Har selv hatt litt opprydding og oppfreshing hos sønnen i huset. Han er stor fan av Star Wars så noe særlig hvitt og landlig blir det ikke :-D Men det blir ryddig, og koselig i alle fall.
Ha en riktig fin 2 søndag i advent.

silje-sin sa...

Så nydelig jenterommet ble! Senga ser virkelig innbydende ut,synes det var koselig med lavalampa også jeg faktisk,selv om det ikke er så "in" lenger.. Ha en fortsatt fin adventstid:) klem fra silje

ChatrinesLiving sa...

Så fint rom! Koselig med den gamle sengen. De er morsomme de barna:) Lavalampen ble jo fin inne hos henne:)
Å hun venner seg sikkert til å sove der etterhvert også;)
Ha en fin start på uken!
Klem fra chatrine:)

toneh sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min! Artig å titte i bloggen din, og se litt annet enn bare strikke- og hobbyting! Rommet til lillesøster ble kjempesøtt, likte den taklampen som sendte ut stjerner og planeter! Ha en fin kveld og en fin førjulstid!

Monica Therese sa...

Så koselig den sengen var,jeg gleder meg til Gompelinen min får "stor gutt seng" ,han er bare 2 år,og det er en stund til han får vanlig seng enda. Vi har en sånn gammeldags uttrekks seng til han på vent hos Oldemoren =)