tirsdag 11. desember 2007

Tusen takk!

Vil gjerne si tusen takk til lillebror for gaven,- en minihylle med olivenprodukter. Det var spennende olivenpastaer som skal prøves ut! Måtte også ta med en av pelargonene som blomstrer fortsatt! Moren og faren min har akkurat vært på IKEA og skaffet dagsengen under, til å ha på lillesøster-rommet. Da kan den fungere som sofa og til å leke i på dagtid og til ekstraseng eller til gjester ved andre anledninger. Håper den kommer til å passe så bra som jeg tror... alltid litt spennende når man kun har sett det på bilde.

Under her er yndlings-julekulen til meg og kjæresten... vi synes den er så enkel og fin. Har ikke funnet frem det røde enda - orker det bare i små porsjoner - et par uker kanskje. Så de blårutete får duge enda litt til...


Nå nærmer det seg virkelig den 24.!!

13 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,takk for hilsen,ikke verst at den blomstrer ennå den pelargonien din,den får godt stell skjønner jeg.Likte den lyskula di,enkel og fin.Ha ei fin uke:))

Anita sa...

Jeg har også en pellis som blomstrer, en hvit rosenknopp, men den er liten da!! Ble aldri stor den, nå får den stell etter beste evne sånn at den kanskje kan bli stor til neste år!! Den senga var fin!! Jeg er på jakt etter seng til gutten vår, men tror han får klare seg til det er loppemarked sensong igjen!

Fortsatt god advent!

Anne sa...

Hei, takk for koselig kommentar hos meg! Dette var da en fin blogg : )Jeg linker deg til siden min. Håper det er ok. Kos deg videre i adventstiden. Hilsen Krabat

En inredoholic sa...

hittade dig genom en annan sida! roligt, jag kommer tillbaka :)

Aina sa...

wow, mine pelliser dør før sommeren er over de, ikke grønne fingre her i gården...det blomstrer på trass i hagen min;-p Og lyskulen var fin, for de som studerer soveromsbildet mitt ser de vår gamle lyskule, lysene gikk, men jeg fant ut at jeg kunne bare bruke kulen som pynt:0)
Håper uken blir fin, snart helg igjen, og ja-snart jul!
Klem fra Aina.

FO - 2 sa...

Så spennende gave fra din bror.
Den kan gi mange kulinariske opplevelser ja. :)
Sengen blir nok flott, når den er vel på plass.
Kulen er lekker! :)
Fin fin onsdag til deg! :)

Cathrine sa...

Hei! takk for hilsen på bloggen min.. Bli kjekt med ein ny sofa/seng alltid nå spennende med noe nytt. Har alltid store planer med ting å tang, ikke alltid det blir som man har sett for seg el det blir finere:-) Ha en fortsatt fin dag! Legger deg til bloggen min,håper det går greit.
Klem C

Anonym sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Måtte jo ta en titt her da, og her var det mye fint. Og bildene du har her er helt nydelige....blir i godt humør av se så fine bilder i en blogg.

Miss Marples blogg

Hobbygåsa sa...

Hvordan får du det til - Pelargoina som blomstrer nå??? Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, som du skjønner er jeg ikke like flink med blomster - jeg skjønner de liksom ikke...Ha en fin kveld!

min sin lille tue sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar hos meg:)
Ja, vasking må til det:) Likte den lyskula di veldig godt, og er helt enig ang. det røde. Pynter sent og rydder ut jula tidlig jeg.
Ha en fin kveld.

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Den lille minihyllen var skjønn, og der ser ut for å være mye godt i den! Lyskulen din er jo flott, enkel og fin. Det er så koselig med litt x-tra lys på den her mørke tiden.
Så tror jeg sengen blir helt super! Å som jeg skulle ønske Ikea var nærmere meg...
Ha en super dag!
Klem:)

krinkelkroken sa...

Heisann, takk for koselig besøk på min blogg;)
Jeg kommer fra vestlandet, ja så det var helt rett tippet;)
Bor på Sotra , en halvtime fra Bergen sentrum:)
Så flott med perlargonia som er i blomst enda da, det er en av mine favoritt blomster!
Den sengen er kjempfin, har hatt den her til jenten vår før, praktisk og lekker:)
Ha en fortsatt fin adventstid!

Mita`s hjørne sa...

Hærlig med oliven da... drømmer meg tilbake til Kreta jeg nå...
Her blomstrer også geraniumen i kjelleren - mange røde, så jeg vurderer å ta de opp til jul, som snittblomster...

Ha en koselig kveld...