fredag 8. februar 2008

Å våge litt mer...

Jeg har funnet ut at jeg burde våge litt mer, både når det gjelder klær og innredning... Møbelet til venstre ser herlig friskt ut men når det kommer til stykket velger jeg sofaen til høyre likevel!

Foto: http://www.ikea.no/
Når det gjelder klær hadde jeg sikkert hatt godt av å prøve noe sprekt som bildet til venstre, men ender opp med det til høyre.Ble inspirert av lilledora sitt skovalg, og ville absolutt hatt dem tøffe skoen til venstre, men hvem er det som likevel kjøper sandalen til høyre?!
Får jobbe med saken å bli mer modig kanskje - og hente inspirasjon hos dere andre!
Tusen takk til tante for den ekte engelske teen du sendte!! Det var veldig spennende å smake og jeg sparer på pakningene. Tenk at du sendte de siste du hadde til meg!!! Håper du fikk ny forsyning med din engelske venninnes visitt.
Herlig engelsk te direkte importert
God helg til alle! :-)

19 kommentarer:

Tiril sa...

Valget mitt ble det samme som ditt, takk for kommentar, ja vi har milevis med strand , men der er ikke så mange ganger i løpet av en sommer vi får brukt den, pga.været.
Ha en fin helg.

Monica Therese sa...

Skjønner godt at du ikke valgte alle til venstre,noen ganger er det deilig å velge "safe" løsninger!! Andre ganger er det kjekt å "ta den helt ut"...=)

Anita sa...

Ja, jeg lurte litt på det!? Er det på tide kanskje?? Tenkte at når jeg bare ble ferdig på syrommet så skulle Ane få selskap av en haug med pelliser;o) Krysser fingrene for at iallefall noen lever!!
Ha en strålende helg!

Elisabeth sa...

Safe eller ikke safe, jeg har liksom kommet i den alderen at for meg handler det om komfor eller ei. Er det ikke behagelig, nei da gidder ikke jeg å gå med det heller. Har vel hatt mine år i miniskjørt, platå og annet tjafs..aldri mer heldigvis *ler*

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for hyggelig hilsen.Nei du,jeg bor ikke ved sjøen,men den er ikke langt unna,ca.3km.Men byen ligger jo helt ved sjøen,og de fleste bor langs fjorden.Tror jeg hadde tatt de samme valgene som deg når deg gjelder både sofa,klær og sko.Ha ei strålende helg:o)

Tonje sa...

hei og takk for din kommentar på min blogg...koslig side du har her... Jeg hadde valgt akkurat det samme som deg,så jeg er nok litt feig jeg også=) Ha en fin helg!

Anonym sa...

tror nok at jeg har valgt en del til høyre jeg ja, fnis fnis, men det tror jeg ikke "søstra mi" ville ha gjort. ikke døtrene mine heller. Takk for koselig hilsen i bloggen min, ha ei trivelig helg.

Anonym sa...

Skjønner ikke dette helt jeg, noen ganger kommer jeg ut som anonym og noen ganger som Lilledora

Linda sa...

Hei! Takk for hilsen.Trygg sofa er vel bra, du skal sansynlig vis bo med den i mange år.Velg en ny farge i tilbehør,sammen med det du er trygg på.Kanskje det bare er betraktninger?Våg en ny farge i VÅR.God helg!Linda :))

Lovise sa...

Hei på deg. Takk for kommentar.
Ull bh fant jeg på G-sport i Bodø. Den er av merket Devold og kostet kr 299 tror jeg. ( er så flink til å fortrenge priser)
Den ser ut som en vanlig sportsbh ( min er sort) og sitter som et skudd!! Vaskes på 40 grader. Den blir flott til fjellbruk tror jeg.
Har sett andre modeller, som har kostet rundt 500 kroner, så denne var nå litt rimeligere hvis jeg ikke husker feil da. Det kan hende det var 399...

Marie sa...

Me har vel lett for å gjere som toget, følgje dei spora me alltid har gjort...

Du har inspirert meg til eit lite innlegg! Kikk innom om ei lita stund!

Lene sa...

Hehehe... Vet du - da er du akkurat som meg. Jeg velger også det safe - litt varige. Men da blir man ikke så fort lei det - og så kan man heller gjøre mer ut av detajene, som jo lett kan skiftes ut når man trenger forandring.

Toppen min fant jeg på Vic. Var overhodet ikke på jakt etter noe spesielt - den bare hang der og tryglet om å få bli med meg hjem :)

Ha en fin kveld - og en riktig så god morsdag i morgen :))

Elisabeth sa...

Er du intressert i frø så titt under frølisten min på bloggen, svarte deg der ;)

Anne sa...

Helt som meg du...

Derfor sendes en klem :-)

FO - 2 sa...

Tror det er mange som velger akkurat som deg. Det trygge. Der man ikke skiller seg så mye ut.... Siden skal man jo ha det komfortabelt og praktisk.... ;)

Kos deg med teen og ha en fin og vågal morsdag! :)

ChatrinesLiving sa...

Ja, valgets kvaler... er ikke så lett å være vågal, spesielt ikke på det med klær... Blir ofte til at man velger det trygge ja:)
Ønsker deg en kjempefin morsdag!
Klem fra chatrine:)

Brit. (lille meg) sa...

Hei! Nå er det ganske lenge siden jeg besøkte deg.Jeg hadde nok også valgt den sofaen som deg.
Du har fått så mye fint på bloggen din siden sist.
Det er aritg å se innom andre, og kanskje få litt inspirasjon av og til.
Ha en fin uke!

Verkstedet sa...

det er ofte slik, ja! og så er det jo lettere å kjøpe det en føler seg vel i, samtidig er det sikkert litt gøy å være litt vågal, men dog kjedelig å få fnatt av sofaen etter en dag også...
ha en fin uke videre i kjent eller ny stil;)

hannemor sa...

Hei igjen du!! Ja våge...det har iallefall jeg gjort nå, med å ta inn ulike leverandører!! bilder kommer. og noe ligner på kreasjonen din til venstre...hehe.
Døren i headingen min er på kjøkkenet mitt, en terrassedør,,fra gudene vet hvilket årstall!! Smal og flott er den ja, men ikke særlig tett! ((:

Ha en fin kveld!!