torsdag 24. juli 2008

Endelig!!

Endelig er det sommervarme! Som vi har ventet og lengtet etter gode temperaturer... kjørt land og strand og til naboland etter sommervarme - men hvor fant jeg den? Jo her hjemme!

Nydelige flatbrødbiter med nyfisket ørret a la Brimi, tryllet frem av seterbudeia i Vågå.

Kveldsstemning ved vannet...

13 kommentarer:

Sigrunn sa...

Dette så bare helt herlig ut. KOS med store bokstaver.

h.espe sa...

Mmmm, dette så bare så godt ut!! Den som kunne strekke seg gjennom pc'en og snike til seg en bit... Også bålbrenning da - bare sååå kos!

Du for en herlig kveld vi har - sitter ut på verandaen nå, med pc'en på fanget, blogger litt, og bare nyyyter!!!

Kos deg masse videre i sommervarmen - ha det fint til vi hørs!

Klemmer :o)

Synnøve. sa...

Godmorgen.
Det er sommer på sitt beste nå.
Sola varmer og man sitter med kaffen og bare koser seg.
Smaker gjerne en slik örret.
Blev sulten...
Klems Synne.

MODERN COUNTRY sa...

Hei hei!

Tusen takk kjære deg for superhyggelig hilsen og velkommen hjem i bloggen! Er så kos og jeg føler meg så godt mottatt at jeg blir rørt rett som det er :)

Håper du har hatt en herlig sommer så langt og at du får en super helg i varmen. Kos deg en hel hel masse!
Klemmer fra Aina

Fivrel sa...

Dette var triveleg! Er det ikkje ofte slik, at det fyrst er når ein kjem heim, eller til heimområdet sitt, at roa og sumarstemninga kjem... :-) Bålfyring og bading i steikjande sumarvarme har me også kosa oss med, på Støylen over alle Støylar. Og vel heimkomne ventar oss solvarme jordbær og raudnande morellar. Herleg! Kos dykk med ferien, klem herifrå ;-)

Ugla sa...

Herlege dagar på heia, sol og bading for de hælige. Blomen frå deg har ikkje kome til meg enno. Kuréren som skulle levere den, hadde så mykje bagasje, og bilen til venen hennar gjekk sund, slik at ein annan ven måtte køyre dei til toget - og difor gjekk det til at blomen havna på setra der budeia må passe den nokre veker.

Gåvene til dei to små kjem, når min kurér reiser heim.
Kos dykk i sumarvarmen.

Laila sa...

Så koselig det så ut!

Takk for kommentaren inne hos meg. De gardinene, eller kappene, har jeg sydd med løpegang oppe og nede og tredd i gardinstang begge steder. Den nederste stangen for å holde stoffet stramt. Fikk idéen fra Mollys blogg.

elisabeth sa...

Ja, kan det bli bedre???? Dette er livet, fortsett å nyt det i helgen;)

Photo-Me-Life sa...

Hei, skapet var egentlig hvitt, men for mye grått i forhold til de andre tingene mine. Begynnte male på det men måtte slippe alt da jeg fikk vondt i rygg og lemmer. Da jeg er ferdig skal jeg legge ut bilder av før og etter. Hvitt er ikke alltid hvitt som du skriver, blir nok stor forskjell da alt er ferdig her.

Timotei sa...

Oi, dette så godt ut!
Kos deg videre i sommervarmen!

*Hege*-mine små skatter sa...

Hei og takk for kommentar på bloggen min:)
Tror ikke jeg har vert innom din jeg... Koselig blogg,og mange fine bilder-ikke minst ser det herlig ut der dere er nå- sene kvelder med kveldsbål,og nyfisket ørret... det så herlig ut altså:):)
Jeg tar å linker deg jeg;)
Klemklem...

liven sa...

Fine bilder!!
Dette er sommer:O) Så bare så godt ut:O)

Torill sa...

Det såg berre SO godt ut! So kjekt med nåke litt annleis. Ikkje berre potetsalat og koteletta, pølse og brød, u know... :-)