lørdag 5. juli 2008

Tenk deg....

TENK DEG en murport med en grind av naturlig patina, - inngangen til en skatt av en hage - vi bare åpne å gå inn! TENK DEG en hagevandring i den varme sommerdagen, med svalende bris fra innsjøen, og finne skygge fra plommetrærne som clematisene slynger seg i.
TENK DEG en hage som er komponert som en drøm, med deilige hvileplasser i hengekøyer med roseputer, franske hagebenker med linstoffer eller heklede tepper og sittegrupper omgitt av riddersporer, rosebusker og pelargoner.

TENK DEG å oppleve en frodighet så stor at det er det nærmeste man har vært drømmehagen og bueganger som man kun har sett i romantiske filmer.


NEI, idag har jeg ikke behøvd å bare tenke på dette, jeg har fått oppleve min drømmehage som er HAGEN PÅ FREDHOLM.
Alle fotos er tatt i hagen hos disse gjestfrie, nydelige menneskene, som med glede og entusiasme deler sin herlige hage med oss. TUSEN TAKK FOR EN FLOTT DAG!

12 kommentarer:

Synnøve. sa...

For en nydelig hage.....
Blir stum av beundring. Hvorfor får man det ikke til sjöl?
den grinden var så fin....
Takk for at eg fikk väre med på det besöket.
Klems Synne.

Elisabeth sa...

Det må jo ha vært drømmehagen ja, utrolig vakkert. Skjønner godt at du har storkost deg :)
Og hvilken port...og ikke minst benker *drømmer*

Lilledora sa...

Takk for hilsningen inne på bloggen min og takk til deg og fam. for nydelige blomster. Det er godt å vite at noen tenker på en i tunge stunder

mali-mo sa...

Dette så ut som en virkelig vakker hage! Må være en opplevelse å få besøke en slik. Jeg husker fremdeles en hage jeg var i i Sverige for 15 år siden..i akkurat denne romantiske stilen :)

Jeg noterer meg de rosetipsene dine under her. Har du flere gode sorter å anbefale? Vi holder på å anlegge et bed og jeg kunne godt trenge noen remonterende rosa/hvite/lysrosa roser som helst tåler litt vind...

Tusen takk for en koselig kommentar inne hos meg! Ønsker deg en fin sommer ;)

Mitt hvite hus sa...

For en fantastisk flott hage, de benkene var bare helt , helt nydelige!!!!

Takk for at du delte dette med oss:=)

Klem Kertsin
PS: Naboen min rydder forde hun skal flytte:=) Veldig trist for det er en helt fantastisk nabo:=)

Anita sa...

Det er også min drømmehage!!!! Skal til Toten til helgen så kanskje jeg skal ringe på og be meg inn;o) Det heklede teppet hennes er bare sååå fint! Har sett på det før! Kos deg videre i sommeren!

liven sa...

For en nydelig hage.........
Hadde vært kjekt å ta et besøk der ja!!!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...

Jepp... i denne hagen kunne jeg jammen kunnet sitte med en kopp kaffe og kost meg...

Du, den ryssjekanten på divanen var ikke så vanskelig, jeg har stifta den fast bare, mangler fortsatt båndet som skal være over skjøten - må bare finne et jeg liker...

Ha en koselig sommeruke...

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Wow så herlige bilder! Nydelig ! Håper du har deilige sommerdager .
Klem

Fivrel sa...

Dette var verkeleg ein draumehage! Det er fint å ha ambisiøse ideal å arbeide seg fram mot :-) Enn så lenge kosar eg meg med ein kjøkenhage, i tillegg til Naturens Hage - her blømer det så fint i veggrøftene, med prestekragar, smørblom, hundekjeks, storkenebb, jonsokblom, ryllik, smeddeblom, tiriltunge... for å nemne nokre!

Paulie sa...

I came looking for your Bridges Between . . . instead, I got to see three beautiful benches!!!!!!!!!!!!!!! I have a blog all about benches with two other people and a link to a blogger in France who loves benches also and has her own blog. You might enjoy seeing them.

Hope you can translate this since I cannot write in your native tongue.

Anonym sa...

Åhhh - for en fantastisk hage!!
Sånn vil jeg og ha!