fredag 12. juni 2009

I kveld var vi nede ved elven og jeg fant de yndigste små, hvite blomster som jeg ikke har sett før - de heter "Bekkekarse". De var så søte at jeg plukket en bukett. De er koselige i et helt vanlig melkeglass synes jeg. Lille kanin får mye oppmerksomhet og er ute og kjører tur til stadighet. Så trygg og fortrolig er den og blir tålmodig med på tur.
Selv kjenner jeg på følelsen av å eie noe.. For første gang eier jeg et kirsebærtre. Og det gir meg blomster allerede. Kanskje er sommeren for kort og jorden for skrinn til at det blir modne bær her, men jeg kan iallefall glede meg over den vakre blomstringen!

Og clematis "White lady" gjør akkurat som hun blir bedt om; nemlig å nikkende slynge sine hvite blomster i et langt grønt og hvitt fossefall nedover muren.

4 kommentarer:

Jeanette sa...

Go`morgen^^,) nydelig bukett du har funnet ved elven,skjønn var den..og ikke minst kaninen i sykkelkurven:)
Hmmm leste om hengekøy dillen din - her er det som du skrev veske og sko dilla....pjuh!!! Alltid en veske eller et par sko jeg går og tenker på ^^,)
Ønsker deg en solrik helg":)

Anonym sa...

Så spennende at dere tok en tur til elva, og så fant disse søte blomstene. Du må prøve å finne ut hva slags busk dette er. Det var imponerende at du allerede har fått clematisen til å slynge seg. Clematis jeg plantet i fjor har ikke begynt å blomstre enda, selv om jeg bor i kystklima. Jeg er spent på om du får høste kirsebær, det tror og håper jeg.

Ingrid sa...

Hei! Så hyggelig at du la igjen en kommentar på bloggen min - for da oppdaga jeg den hyggelige bloggen din også!
Ha ei fin ny uke!

IngunnBW sa...

Hei på deg! Takk for hyggelig kommentar i bloggen min :) Coral reef er lett å drive fra frø, jeg kan sende deg noen når frøkapslene på mine er modne. Men minn meg på det da!

Så søt kanin dere har! Koselig blogg også :)