lørdag 20. juni 2009

Akkurat det jeg ikke ønsket meg!

Tenk deg at du står klar til å åpne julegaven du har ønsket deg aller mest i flere år.
Tenk deg at papiret nesten er åpnet og du kjenner den boblende gleden over å ENDELIG ha det i hendene som du har tenkt på så lenge.
Tenk deg at du venter å se noe slikt som dette under den hemmelighetsfulle, grønne innpakningen:
Eller dette:

Eller dette:

Foto: http://www.zimtrade.no/

Men det du finner er DETTE:


En skikkelig stor nedtur siden jeg mente å ha bestilt "Coral reef" eller "Salmon glow".

Jeg som i tillegg hadde "jukseåpnet" knoppen fordi jeg var så spent... Og plutselig var det som virket så uendelig spennende ikke eksotisk og spesielt likevel.

Men siden jeg tar imot alle blomstergaver jeg får, skal jeg beundre blomstene likevel, selv om jeg ikke kan si "det var akkurat det jeg ønsket meg!"

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så leit da, du hadde gledet deg til å få en sart, fløyelsmyk rosa skjønnhet som ”Coral reef” og så åpnet det seg en knallrød som du hadde så mange av fra før. Jeg skjønner at du ble skuffet, men den er da utrolig vakker denne også, og jo flere jo bedre. Men husk at du har en praktfull klematis ved garasjemuren, den vil nok glede deg med nye, friske blomster i hele sommer.

Anita sa...

Uff da, jeg kan både ta og føle på skuffelsen din.Men neste gang, neste gan da er det nok den rette. Stå på videre.
Jenta vår fyller den 19.Utrolig at det allerede er gått 5 år. Har du gitt deg?
Eldste vår gifter seg 8. august, så vi er i skikklig bryllupsmodus for tiden. Jeg får si som Hannah Montana (Ja vi har vært på kino i dag :flau:) The best of both worlds...

Hilsen fra landet sa...

Sikkert tåpelig å bli så skuffet bare over en blomst, men må innrømme at jeg ble det!

Tror den må ha frødd seg fra annet sted og at ingen av de barrotsplantene jeg bestilte har greid seg, - jeg trodde det var de jeg hadde bestilt siden det var samme sted og jeg aldri har hatt papaver orientale der før.

Tenk at datteren din skal gifte seg amo!! Og ja: Jeg er ferdig ;-)

M.E.V. foto sa...

Uff da, men den er sikkert fin denne også:) De fleste valmuer er vakre...

Lovise sa...

Ja ja, sånn er det. Man får ikke alltid det man ønsker, men man må jo være glad likevel. Blomstene er nydelige uansett.
Ha en herlig kveld.

Min Verden sa...

Hehe - ja, sånn er det noen ganger. Det blir som meg og mine blå valmuesøstre - som ikke er blå med yndige rosa og fryktelig lik kinasymre... pent, men ikke det jeg skulle ha! Håper du finner det du skal ha til neste år! Hanne

Lilledora sa...

Ja, den følelsen kjenner jeg og, man tror man har kjøpt den ultimate blomsten så kommer det en annen. Men fin var den du fikk og. Vi mister mye av blomstringen vår hjemme i haven i år vi. Det var store knopper både på rosemandarin trærne og fagerbusken og Hurdalsrosen, men "we can`t get the cake and eat it too.