onsdag 9. september 2009

Når jeg mangler noe av håndklær eller puter, stoff eller tepper, ja- så blir det ofte IKEA som har løsningen.

Ser jeg etter sinkpotter til pelargonene, så finner jeg det der. Er det en lampe som skal til for å få et gjennomført barnerom, så har de som regel en som passer. Skulle jeg hatt en hylle til kjøkkenet, så vet jeg hvor jeg skal lete. Til og med akvariumsplanter har jeg funnet der til 1/5 av prisen i dyrebutikken.

Og tror du ikke at når jeg så etter oppbevaring til de ikke-så-pene fôrsekker og strø, så hadde de jammen det også.
I min hobby-bondegårdsverden, så passer det ikke så godt med sekker overalt, så jeg lette etter noe bedre og hyggeligere. Selv om jeg ikke hadde ant at de hadde noe slikt, så kikket jeg i baderomsavdelingen, og da dukket det opp perfekte metallbeholdere som villfuglene ikke kan hakke på.

Den lille beholderen rommer akkurat to kaninpelletsposer og den store har eksakt plass til en sekk med hønsemat. Der ser man,- det er ikke grenser for hva IKEAdesignerne tenker på når de lager tingene sine!

Siden av en eller annen grunn ingen menn kan fordra IKEA så pønsker jeg ut viktige og nyttige ting som jeg kan skylde på at vi trenger for å dra innom.

Så neste gang jeg er i nærheten skal jeg si at vi absolutt må innom å kjøpe en hylle til snekkerutstyret hans, billige vinglass eller en kommode for å holde orden på fotballutstyret.

Forresten: Tusen takk til Karna, for treesken i bakgrunnen.

4 kommentarer:

Mette sa...

Der kom jeg på at jeg kanskje kunne hatt hundematen i noe sånt. Ikke så lekkre de posene nei.

PS: Jeg liker også ikea da!

krinkelkroken sa...

Heisann, jeg har en lik en til hundemat;)
Ikke så pent å ha forsekkene stående framme nei.
Ikea har masse lurt de.

Karna sa...

Kjempe lurt med disse, skulle hatt flere slike jeg også, må snart bli en ny tur til Ikea tror jeg...Kassen passet jo perfekt hos deg, kjekt at du likte den!! (og mindre å rydde for meg...he,he...)

... 4 på toppen sa...

Oi, de passet jo kjempefint. Dette skal jeg jammen tipse Støv på hjernen om ... hun har kaninfor overalt :-)

Ha en fin torsdagskveld.