tirsdag 29. september 2009

Oppvåkning

For en gave å få starte dagen med å oppleve soloppgangen og dagens begynnelse. Fra den første morgenrødmen over åsen til de svake stålene prøvende strekker seg over Konglungen.
Så får strålene overtaket og glimter overbevisende inntil de gir lindrende varme mot huden selv om det er september.
Glinsende treverk, blankpusset messing og sirlig bundet tauverk - symboler på menneskers samarbeide med naturkreftene og mulighet til å bruke den til å komme seg dit man vil. For en frihetsfølelse og et blaff av kontroll å kunne temme og lure vindkastene til å lystre egen kommando!

En blå, blå himmel er der for oss og en dag og en verden som ligger der til å brukes.
Vi som er her har enda gaven som livet er.
Vi må ta vare på den så godt vi kan, sammen.

5 kommentarer:

... 4 på toppen sa...

Nydelig!

Ha en kjempefin høstkveld ♥

Kudi sa...

Et fint innlegg. :)

Cecilie sa...

Så enig med deg og så herlige bilder det ser nesten sommer ut!

Anita sa...

Eg tenker ofte på deg når eg ser bilder fra sjølivet som eg av ein eller annan grunn trur du er så glad i, også bur du "langt" opp på fjellet ;)

Tusen takk for omtanken i kommentaren eg fekk. Nå mistet vi mommo også, 2 uker etter pappa, så det er tøffe dager. Take care.

Emmeline sa...

Så nyydelig innlegg:) Til ettertanke!

Du er så flink til å gi oppmerksomhet sende små hilsener og kommentarer og jeg er så lite flink å besøke tilbake. Men nå måtte jeg bare. For det var virkelig så flotte ord og en sånn fantastisk stemning her hos deg:)

Du lurte på hvor jeg skulle. I det opprinnelige innlegget mitt hadde jeg skrevet at jeg skulle på treningsleir, men du vet...Det er noen som blir så forferdelig provosert over akkurat det! Så derfor bare fjernet jeg det...
Jeg orker ikke disse anonyme rasende kommentarene som provoseres av mine vektproblemer!
Men nå vet du det altså: En måned til på livsstilsendring.... That's it:) Ha en fin fin uke og takk for meningsfulle tanker her hos deg... Klem