lørdag 16. januar 2010

Gammelt, men enda finere enn før

For tiden griper jeg meg i å tenke litt vel langt frem - til bølgende enger og sval ettermiddagsbris en vårkveld. Ute griper den iskalde kloen fatt i meg så fort jeg beveger meg utenfor, i stor kontrast til mine drømmer.

Man kaster alt for mye og kjøper alt for mange ting som er både dårlig kvalitet og ikke spesielt pene. Derfor er det utrolig inspirerende å finne muligheter for gamle ting - som kan brukes med en ny og spennende vri. Denne lett rundede taksteinen fungerer som en nydelig bakgrunn for lyslykten. En helt vanlig knaggrekke kan benyttes til praktisk og luftig skostativ i steden for et i tett plast.
Og alt man kan drive med når frosten slipper taket og man igjen kan bevege seg fritt uten stengsel av stramme lag-på-lag klesplagg....Grillbøtten fungerer jo til alle årstider. Den må være perfekt å ta med også på skogsturen, i steden for de forsøplende engangsgrillene.
Jeg drømmer videre....

4 kommentarer:

Anonym sa...

I inclination not acquiesce in on it. I over precise post. Expressly the title-deed attracted me to study the intact story.

Barbros lille atelier sa...

Lyslykten var knallstilig! Og morsomt å henge sko på en knaggrekke. Har stor sansfor gjenbruk - vi kaster ALTFOR mye!

Ha en fin dag!

Klem

Lilledora sa...

ÅÅÅÅ, jeg lengter til sol og varme.
Den knaggrekka, den var ikke dum. Ideen bringes videre

Jannicke sa...

Skoene på knaggrekken var stilig!! Takk for inspirasjon ;o)
Takk for koselig hilsen ;o)
Skal vise den til datteren min, hun kommer til å bli stolt! Hun skal søke media og kommunikasjon på videregående, der har de blandt annet mye fotografering. Hun tenker nok å gå i den retningen :o)
Klem J.