onsdag 13. januar 2010

Julegaven er montert!

Da jeg kom hjem etter lang kursuke i Oslo var jammen julegaven min montert! Ingen forheng nødvendige lenger, for nå er skapdørene på plass! Siden fargen er så mørk, kommer det ikke så lett frem på bilde, men det ble akkurat så bra som jeg håpet.
Nå leter jeg etter passende knotter. Kanskje hadde porselen i hvitt og blått passet, men jeg synes ofte at de løsner lett. Gjennomsiktig glass kan gå. Helt hvite blir vel for stor kontrast og helt mørke for dystert? Tar gjerne imot tips!
Ellers så har jeg funnet bruksområde for kassen til Karna vinterstid. Blomstene er byttet ut og den rommer nå konvolutter øverst på skapet på kontoret :-)

6 kommentarer:

Anita fra hjerterommet sa...

Synes gjennomsiktig glass høres fint ut, eller du trenger ikke ha knotter, monter sånn mekanisme på innsiden slik at døren går opp når du trykker på den. Kan gi et roligere preg uten knotter. Fint ble det i allefall med dører:)

Hilsen fra landet sa...

Ja, Anita, det føles på et vis feil alt jeg tenker på at jeg skal ha der. Kan hende det er mulig det du foreslår! Må høre med snekkeren min ;-)

Hilsen fra landet sa...

PS: Vi har en dusj like ved med gjennomsiktige glass-stener rundt, derfor jeg tenkte på glass-knotter. Men som sagt, ikke overbevist!

Thelma Louise sa...

Så fine bilder..:-) Godt med alt som er gjort.:-)

Og ja, deilig med bilder uten snø nå...men vi må nok holde ut litt til..16, 5 kalde hos meg nå også...vil ikke lsippe taket denne kulda.:-/ men snart..:-)

Elisabeth sa...

Så flott det ble, godt for alt som er gjort :)

SNILLPIKE♥ sa...

Kjempefine skap, ville hatt glassknotter jeg da. Ønsker deg og dine en koselig helg.