lørdag 27. mars 2010

Jeg har forstått at mange setter mer pris på påsken enn julen. Selv gleder meg over julens stemning og høytid, men jeg forstår også de som venter ekstra mye på påskeferien.

Kanskje kommer det av at påsken er mer uforpliktende, uten for mange krav og forventninger, og med våren like om hjørnet.
Eggene kommer som perler på snor, og da jeg var ute og hentet inn i dag tidlig, ble jeg minnet på at det faktisk ikke er så lenge til hønene kan trippe ute og nippe i seg grønt. De gule påskefargene gir optimisme og minner om at etter gult følger grønt!

Tretulipanene er kommet frem, som alltid.

... og den hvite andemor på hyllen har måttet vike.
Nå er det den gule andungen som kan kose seg med all oppmerksomhet. Nå blir det rydding og påskeforberedelser for meg, lillesøster og mellomsøster.

4 kommentarer:

Synnøve. sa...

Ja det er nog slik at man ser frem til påsken for at den er mindre uforpliktende en jula. Men det er godt med litt kos denne tiden og. Man kan väre ute og kose seg litt mere en man kanske kan til jul.

Må väre deiligt å ha egne höner. vi har snakket om det her på garden og. Får se vad det blir til.
Skal pynte litt i heimen nå så det blir litt påskestemning her da.

Du får kose deg med ditt du og.
Klems Synnöve.

Anita sa...

God påske til dere også. (Her kom det jammen meg snø igjen i dag, forstår ingenting :(
Men det skal bli deilig med fri helt til neste onsdag nå ;) Litt sol må vel vi vestlendinger få innimellom også. Klem Amo

Anne-Lene sa...

Påskehilsen til dere!

Anne-Lene sa...

Påskehilsen til dere!