lørdag 6. mars 2010

Lista melder!

Lista melder til resten av landet at våren er i rute, vipa er observert!Betyr det noe for meg, her jeg ser ut på de frosne gradene og fuglene som finner frø i fuglehuset som mellomsøster har laget i papp?`
JA! Det gjør det. Som Cecilie skriver, på Lista er det våren går først i land. For et herlig uttrykk. Så må vi vente til den når oss. Men den vil nå oss, og den er i rute! Det er riktig,- håpet er lysegrønt!

7 kommentarer:

Lemi sa...

åh.. d e lenge sia vi kune lukte vår i begynnelsen av mars.. som regel e mars den sterkeste og mest snørike mnd vi har... vi kan vel begynne å se håpet i midten/slutten av april om vi e heldig... innen juni, trur æ vi sei... å æ glede meg!
;)

josimo sa...

Alle tegn til vår tar jeg GRÅDIG til meg,nå er det nok med kuldegrader og snø for denne gang.

Så hyggelig bilde du hadde på heddingen din

Ønsker deg en fortsatt flott helg

Lilledora sa...

Så det er lys i tunnelen da. Her snør det for øyeblikket og gradestokken viste -10 i dag tidlig. ÅÅÅÅÅ, jeg vil danse mot vår....

Unknown sa...

Gode nyheter. Bor jo ikke så langt fra Lista.

Synnøve. sa...

Våren kommer når hun er klar for det bruker eg å si. Hun er enda ikke helt ferdig. Men plutselig så er hun her.

Men ikke idag. 16 minus, tåke og grått.
Skal henge ut svoren til fuglane om ett öyeblikk. Har hakkespettene og di andra små her som er sultne og sliter i kulda.
Så mere mat blir det.

Klems Synnöve.

Anonym sa...

Den kreative jenta di har laget et fint bur for fuglemating. Og det trengs nå i den kalde vinteren. Det er ikke bare på Lista det våres. I dag var jeg på Ikea, og der meldes det om at våren og hagemøblene vil stå i fokus fra 19. mars. Bare å innrømme det, humøret ble et hakk bedre.

Anita sa...

Yesss, for en god nyhet. Taker og bukker, du reddet dagen min. Nå ser jeg også at lyset i enden av tunnellen er åpningen, og ikke bare lyset fra motgående tog! (Så morsom jeg ble nå da.... Ha en fin uke, og håper dere får kjenne på våren.