torsdag 1. april 2010

GOD PÅSKE!

Her hvor mellomsøster er forkjølet og har feber, var det perfekt at jeg i går kjøpte den herlige familiefilmen "Nim's hemmelige øy". Vil gjerne anbefale den til alle som har innevær med regn eller snøstorm!
Eggene er malt, og det tyder på at påskeharen ikke vil komme tomhendt i år heller. Lurer på hvor sporene vil føre hen!

Vil få ønske god påske med kyllingfamilien som bestemor har heklet til oss, og som kommer frem igjen hvert år.

6 kommentarer:

Lilledora sa...

God påske til alle dere. og god bedring til den syke. Takk for koselig hilsen på bloggen. Vi ahr besøk av elstedatter med sønn. Datteren hennes er nordpå og gubben hennes har vakt. Men vi koser oss med dem som her

Minmill sa...

Hei, måtte bare inn her og legge igjen noen ord før jeg drar. Bare et lite tips til vin. Kjøp heller flasker istedet for pappvin når dere får besøk. Det er ikke billigere å kjøpe pappvin. Literprisen blir den samme, og det er mange bra viner å få tak i på flaske som ikke koster allverdene. Da har du jo vinen ferdig på flasker. Jeg synes også det er mer delikat og sette fram flasker på bordet istedet for en kartong. Nå når vi er på hytten har vi pappvin siden det er enklere og frakte og kaste, og det blir jo en vinskvett i ny og ne når man er på hyttetur. Sommeren er jo også litt sånn. Og da ville jeg satt pris på å ha pappvinskjuleren fra House Doctor.

Takk for filmtips og herlig påskeinspirasjon hos deg. Hjemmelaget påskepynt er det mest koselige synes jeg. Ha en fortsatt fin påskefeiring. Klemmer fra Minmill

Ugla sa...

God påske!
Så fin påskepynt de har! Det er moro å ta fram det same år etter år. Påsketupper i mange varianter har eg og. Men det beste er dei levande hønene. Vi sleppte dei ut her ein dag, då gjekk dei rundt i heile hagen og gjorde seg kjende.

Hilsen fra landet sa...

Takk ugla! Skrev til deg på FB nå. Jeg lagde desserten din i dag, den du ofte lagde i påsken. Det bringer frem gode minner om påsken før, sammen med dere!

Synnøve. sa...

Önsker deg ei god og varm påske.
Håper dere blir friske alle sammen nå.
Nyt de mange dagene og bare ha det godt.
Kjempepåskeklem Synnöve.

IngunnBW sa...

Så hyggelig at du er med i konkurransen hos meg! Koselig blogg du har, de selvlagete påskeeggene var så søte :)