mandag 3. september 2007

Handleliste
Inspirert av Jorunn: Her er noen små handleønsker jeg kunne tenkt meg... men de tingene jeg stoppet opp ved er visst utsolgt. Skulle hatt en av disse butikkene i nærheten og gått og kikket og kost meg. Ikke alltid så dyre og store ting, som kan understreke stilen. Når det er sagt så tror jeg kanskje at mannen i huset ikke ville vært helt enig i at det var pent. Men jeg klarer som regel å få han overbevist - bare han ser det i sitt rette miljø. ;-)

3 kommentarer:

Jorunn sa...

Så artig at jeg kunne inspirere deg! Jeg elsker ønskelister/handlelister :) Og spesielt artig er det nå - med så mange flotte nettbutikker. Om de ikke hadde de sakene hos Landstil, så kan du sjekke www.lunehjem.no, eller kanskje Mollys Heaven, Annas rom, Creme de la creme - det er flust av butikker der ute og alle har fil de fer produkter. Lykke til!!
Ha en superduper dag!
Klem, J.

Anonym sa...

*ler...kan det være at jeg ubevisst har lest dette hos dere og tenkt det samme?
I dag var jeg innom min lokale interiørbutikk ( First Floor) for å sjekke om de hadde akkurat disse fil de fer kurvene!! Har bestemt meg for å kjøpe en sånn, men.. de er nok veldig i skuddet for også der var de utsolgt! Det kommer nok inn mye spennende nå når det nærmer seg jul så da får vi nok en sjanse alle sammen! Ønskelister og handlelister det trenger vi alle for å finne inspirasjon og noe å se frem mot...ha en deilig kveld!

Hem och Lycka sa...

Såna korgar äär såå fina! kram