torsdag 27. september 2007

I kveld gikk vi tur og hilste på hesten til naboen. Nydelig kveldssol over nyslått jorde. Men isende kaldt så snart solen gikk ned! Votte- og luesesongen begynner nok nå...


Silver Cel skuffer ikke med sin nydelige rosa kant på kronbladene.
Endelig fikk vi tak i økologiske Valencia-appelsiner igen! Har vært vanskelig å finne i det siste. En stor deilig bolle med appelsiner og økologiske slik at vi også kan bruke skallet til deilig appesinsmak på sjokoladeglasuren...

5 kommentarer:

Emmeline sa...

For noen nydelige bilder du viser! Hesten var også flott, høstfarger over alt til og med hesten var i høsfarger. Økologiske appelsiner ja det så veldig fristende ut og det hørtes veldig fristende ut også. Smakte de like nydelig som de virket å være? Ønsker deg en riktig god helg.

Elisabeth sa...

Høsten ja, la oss håpe at fargene sitter på lenge ennå. Ingenting er vel så nydelige enn en natur i sine vakreste farger.

Hilsen fra landet sa...

Ja vi bruker økologisk til alt vi får tak i, men må lete litt ekstra av og til.
Ja, det er nydelig nå elisabeth... selv om jeg må innrømme at jeg egentlig er mest et sommermenneske. Gruer meg til å sette bort pelargonene... de blomstrer så kjempefint nå!

Rosépikene sa...

Så nydelige bilder. Heldige dere som kan gå på tur å hilse på hestene. Vi har også bare en liten tur gjennom skogen så er vi ute på et gjorde med hester som beiter - det er så koselig! God helg!

Lovise sa...

Hei igjen. Takk for kjempehyggelig kommentar hos meg. Kikket litt mer i blogen din, og fant adr til en muffinsside. Det var lurt, for jeg elsker å bake muffins: Takk.
Det blir mye jobb med valpene, men du verden så hyggelig også. De er jo bare skjønne da.
Kanskje du trenger en elghund, he he. Har tre igjen som ikke er bestilt enda:)