søndag 2. september 2007

Litt hageglede fortsatt

Det er nesten så man glemmer å glede seg over nye funn i hagen, for det har vært så kaldt at mye har stoppet opp - til og med ugresset! Men litt er det da som skjer. Flotte floks og deilige bringebær er dagens fangst. Vi har plukket med oss fine buketter for å nyte blomsterfloret så lenge vi kan.

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Heldigvis håper vi at kulda holder seg unna en stund til.
Mine Dahliaer er kjempefine nå, så kuldegrader er ennå forbudt! *ler*

Anonym sa...

Sukk så deilig du har det... Ser ikke ut for at høsten har kommet til deg i det hele tatt når man ser disse skjønne bildene!
Skulle gjerne hatt noen blomster å plukke, men her er alt på hell... Får bli flinkere å plante høstblomster neste vår! Ha en deilig søndag!

Jorunn sa...

Yummi!
Så deilige bringebær! Det har vi heller ikke på Island.
Stusslig, ikke bringebær, ingen tre (nesten hvertfall), ingen markjordbær, ikke multer eller tyttebær. Nesten rart vi overlever... ironi.
Det er veldig få som har ovner her, oppvarmingen er varmt vann (radiatorer), eller noen fyrer kanskje med olje/parafin. Så fyrer noen med strøm naturligvis. Det finnes nok en eller annen heldiggris med peis, men han eller hun må betale ganske mye for ved.
Ha en superfin uke!
Klem, Jorunn

Anne sa...

Nå må jeg faktisk le....Ser du faktisk får peis du. Har ønsket meg det lenge jeg også. I dag bedyret mannen at ønsket har gått i oppfyllelse !!!
Han hadde på Clas Olson kjøpt en DVD med peisild som nå lyser og "brenner" fra tv her. Tror du jeg blir skuffet..
40,- kr kostet den, slapp nå litt for billig unna synes nå jeg.
Det rare er at de knitrer så trivelig her jeg sitter og taster nå, så lenge en slipper å se på elendigheten så...

Nydelige blomster og bær foressten.