lørdag 5. januar 2008

Dette er tiden for å finne frem treningsutstyret - ikke sant? Derfor ønsker jeg å komme med mitt
treningstips! Da trenger du bare en hodelykt, et par gode, helst gammeldagse skistaver og et par truger.
Historikere mener at det var i Nord-Amerika den moderne trugen oppsto. Indianerne perfeksjonerte visstnok de tradisjonelle tretrugene. De moderne trugene i aluminium og komposittmateriale er en direkte videreutvikling av tretrugene indianerne lagde. Har ikke funnet n0e om trugenes historie i Norge... helt sikkert brukt fra gammelt av her i landet også.

Hodelykt må også til i januarmørket.Må bare vise dette fascinerende bildet til høyre tatt av skikjører med hodelykt.
Disse trugene, med mulighet for fri bevegelse av foten er jeg selv kjempefornøyd med - lønner seg å gi noen hundrelapper ekstra. Ta trugene på og vandre i vei i skog og hei - du får en kjempefin tur - og det beste av alt: Om du føler deg bittelitt dum, så er det ingen som ser at det er deg i kveldsmørket. God tur! (Og takk til deg i Vågå som tipset meg til å kjøpe truger i fjor vinter).

21 kommentarer:

Elisabeth sa...

Deilig med gåturer i vintermørke.

Jeg har en mann som skal delta i Birke`n iår, så han har akkurat kommet hjem fra skitur i skogen med hodelykt, utrolig flott fortalte han.

silje-sin sa...

hei,og takk for koselig kommentar! Hyggelig at du liker navna på barna våre;) Treningstips var kjekt å få,og det der hørtes jo faktisk litt gøy ut! Er sånne truger dyre? trening og frisk luft gjør jo vintermånedene mye lettere å komme gjennom også! Mange klemmer fra silje

Zizzi Molde sa...

Godt nytt år! Her sitter jeg da, midt på svarte natta, og ute er det 10 minusgrader, og vet du hva jeg fikk lyst til? Jo, nemlig; GÅ meg en tur! Men etter en lang og hektisk dag med rundt 30 kaffegjester og høylydt bursdagsfeiring, tror jeg at det er sengen som står for tur. Selv om kakeinntaket tilsier at en runde i skogen nok hadde vært på sin plass!

Hilsen meg :-)

Anita sa...

Kan godt kurse deg i hekling jeg!!!! Bare skaff deg tråd og heklekrok du;o) Det hørtes ut som et hyggelig treningstips, og akkurat nå har vi faktisk snø også!!! Hurra!
Ha en flott søndag!
Klem Anita

Marie sa...

Hei!
Takk for koseleg helsing inne hos meg!

Stileg bilete, det er som ein lysorm som slyngar seg ute i kveldsmørket! Her hos oss treng me ikkje truger, iallefall ikkje ennå. Ikkje eit snøfnugg her.

Fantastiske bilete på sist innlegg hos deg også, nydelege isskulpturar!

God søndag :)

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flott bilde av hodelysslalomkjøreren...

Ha en koselig dag...

Grannylovestoknit sa...

Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min.
Tipset om truger var orginalt, men så kjekt da. Visste ikke at det fantes moderne utgaver engang jeg. Er det ikke veldig tungt å labbe i vei med truger? Tror nok jeg holder meg til skia mine jeg, men ønsker deg fortsatt fine turer med trugene dine!
Ellers er mitt mål å fokusere på mer bevegelse i hverdagen. Har parkert bilen i garasjen nå og har planer om å gå til jobb hver dag framover (kun 10 min hver vei så egentlig flaut å bruke bilen).

Nostalgia sa...

Himmel og hav for en energi...!! Puh. Ikke det at jeg ikke trenger det altså...

nei over til noe annet.

Godt nytt år!

Klem

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Sporty du er !

Jeg hadde nok ikke turt å vandre i skogen alene på kvelden ,jeg da, tjihi!!

Klem

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Hjertet mitt har ikke eføy, men hjerteranke. Vet den har mange andre navn også, men husker ikke dem i farten.
Ble helt fasinert av alle lyktene du viste i forrige innlegg, kjempefint:) Kan hende jeg stjeler den ideen. Har laget isskulpturer med skoleklasser med samme metode, men da farget vi vannet vi frøs med vannfarger, stilig det også.
Ha en fin kveld.

janne - kathrine sa...

Heisann :-)
Ja, jeg fikk Pilates treningsmatte til jul, så det er vel på tide å begynne å bruke den. Har hatt Pilates ball lenge, men unskyldingen for ikke å bruke den har hittil vært at jeg sklir så fælt på gulvet. Kan ikke skylde på det nå lenger...
Likte den peisen din utrolig godt. Den så skikkelig staselig ut!
Har lagt inn noen fler "før-etter-bilder" i bloggen min i dag, så velkommen tilbake ;-)
Ha en fortsatt fin kveld.

Bestefars Verksted. sa...

Dette så spennende ut,men vi har da så lite snø om dagen......liker veldig godt å gå turer,men alene i mørket,nei der er jeg en pingle !! Hadde ikke hjulpet med 100 hodelykter......men kos deg,og ha en sprek uke :)

ChatrinesLiving sa...

Godt tips! Selv om jeg er veldig lat til å ta meg ut på tur... I dag kom jo vinteren hit også, så hadde i grunnen hatt bruk for et par truger snart:)
Ha en flott dag!
Klem:)

Emmeline sa...

Jeg er bare så utrolig imponert over isblokkene i innlegget under. Det krever masse forarbeid før man har noen sånne isskulpturer på plass.
Jeg laget engang sånne isklosser med elevene mine; kokte opp vann, tilsatte konditorfarge og så måtte vi fryse dem i en fryseboks siden det aldri var nok kuldegrader.
Det ble knallfint, men selvfølgelig det varte ikke mange timene før kubene smeltet i snøen fordi det var varmegrader:)
Jaja.. Ser du har et supert trimopplegg med truger og greier. Herligheten så sprek du er, imponerende!!!

FO - 2 sa...

Dette er helt sikkert god trim ja! :)
Takk for tipset.
Men, jeg bør vel ha snø..... ;)
Staver har jeg, men ikke truger.
Nydelig bilde av den skiløperen.

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for hilsen til meg,det var hyggelig.Flott bilde du viser,ser ut som en lysspiral,artig.Syns jeg kjenner det i lårene hvis jeg skulle labbet avgårdr på truger,kunne sikkert trengt det,haha.Ha det fint:-)

GAWO sa...

Må innrømme at jeg er litt mørkredd. Selv med hodelykt. Så den brukes helst sammen med andre. Så jeg har skaffet meg trimsykkel og tråkker ivrig ivei hver kveld.
Utrolig stilig bilde du server!!

Olstad sa...

Så flotte truger. De så smarte ute. Jeg har begynt å trene i år jeg også går på noe vannjogg greier som kan gjøres selv om jeg har kranglete bekken. Gleder meg til mars når svangerskapet overstått og jeg kan komme meg litt mer i farten igjen.

Godt nytt år. Gelder meg til nytt bloggeår og håper vi "sees" mye i dette bloggåret også.

Lykke sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg!
Så nydelige vinterbilder du viser: kjempefint med lys i mørket.
:)

Lene sa...

Hehe, fsinerende bilde av skiløperen, ja :) Men jeg storkosa meg også med islyktbildenden dine. Utrolig stemningsfullt og koselig:)

Kristian André Gallis sa...

Bildet av skiløperen med hodelykt er mitt, og jeg håper du fjerner det fra bloggen din.