onsdag 1. april 2009

Det er fra barna man får høre det...

... og jammen er det bra! Min datter på 8 år kommenterte at det ikke var særlig pent å oppbevare veden i en IKEA-pose! Veldig sant. Og hun gjorde noe med det også. Da vi var på Plantasjen, gikk hun resolutt frem og sa at AKKURAT denne var det vi behøvde. Så jeg fulgte hennes råd, og det ble jo unektelig finere.
Her hjemme leter og leter vi etter passende "go-stoler" som både skal være pene, ikke for plasskrevende og deilige å sitte i. Så langt har vi ikke funnet noen som passer til kriteriene. Så nå har jeg endt opp med denne stolen her - som er fra hagesortimentet til IKEA - iallefall lite plasskrevende. Er spent på om jeg får opp komforten med et par puter og en fotskammel som hører til. Men kjøpte bare én for dette er ikke hva mannen min har tro på at er komfort. Er spent på om jeg kan motbevise det!

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Nå er jeg nesten tilbøyelig med å være enig med din mann..er ikke helt komforstoler for meg heller det der.. Men stilige er de. Og jeg er helt enig med din datter om at IKEA pose ikke er særlig pent til ved, men det er praktisk å bære i ;)

Hilsen fra landet sa...

Nei jeg må innrømme at det ser litt pinnestolaktig ut da, men den VAR veldig god å sitte i da jeg prøvde den i butikken *insisterer* :-D

Anita sa...

Det var en fin stol da, men jeg er nok også enig med din mann! Skal det være en innestol?? Laget dere sånne fine egg?? Har tenkt på det lenge, men syns det ser sååå knotete ut?? Nå er det luksusfellen! Kos deg! klem!

Synnøve. sa...

Sikkert go og sitte ute en deilig sommersdag. Men inne er ikkje heilt sikker da hihi...
Men så lenge at den er brukbar å sitte i spiller det vel ingen rolle hvordan den ser ut...
Klems Synne.

Kathrine sa...

Klok datter du har :)) Og fint ble det! Ha en fortsatt fin dag.

:)

Helen sa...

Det er jo greit at barna følger med og ser ting selv. Så fint når man kan kombinere det praktiske med det estetiske.

... 4 på toppen sa...

Det er klart man må høre på 8 åringen, og jammen ble det fint også. Synes stolen din ser veldig kul ut jeg og så tar den ikke så stor plass heller ser det ut til.

Kos dere i påsken :-)