søndag 12. april 2009

Hærverkspåskeharer- og kaniner!

I går morges var barna oppe kl 05 for å forsøke å få et glimt av den mystiske påskeharen. Men tror du ikke at den allerede hadde vært der og lagt igjen velfylte påskeegg og de så ikke snurten av den i år heller. Men den hadde i tillegg griset til den nymalte veggen min med skitne potespor... og bevis på at den hadde hoppet inn vinduet.Utenfor sørger den andre hærverkskaninen for å forsøke å spise opp påskedekorasjonene. Vi tenner iherdig lys og forsøker å holde stemningen selv om regnet slår mot rutene.

Vi har kommet til at hønene må være veldig slitne, ja kanskje regelrett syke, nå på slutten av påskehøytiden - for se hvilken farge frokosteggene hadde i dag! Ser ikke bra ut...

For å følge opp påsken til det ytterste (eller egentlig i mangel på noe å pynte med) tok vi med oss denne marsipankaken da vi skulle i familieselskap. Lillesøster mente at det kom til å kikke ut en gul, liten kylling når som helst ;-)

15 kommentarer:

Elisabeths Ingeborg sa...

Heihei!
No føler eg meg litt dum. Men er det farga ekte egg? Eller er det godterier? Såg så ekte ut...
Dykk får ha ein fin 1. påskedag vidare;)
Klem frå Elisabeth Ingeborg

frøken olsens drømmer sa...

hei på degog så håper jeg du har hatt en flott påska :))
Jeg sitter her ennå med lånt maskin håper å få min igjen i morgen..svogeren min har litt god tid og skjønner ikke helt hvorfor det haster såå med å å reparert den...:))så litt på innslaget ditt ang kleshengere..ja tenk 1979 da var jeg 10 år...koselig å finne slike gamle minner,litt vemodig også.
nå må du ha en fin kveld :)

Hilsen fra landet sa...

Elisabeth Ingeborg: Ja det er ekte, vanlige egg, kokt med litt kontditorfarge i vannet... så de blir helt spiselige og fargen smitter ikke over til eggehviten

Frøken Olsen: Jeg føler som deg ja! Håper han svogeren din får fart på prosjektet! ;-)

Mette sa...

Velldig søt den der påskekaninen din da, påskeliljer smaker sikkert godt! Håper du har hatt en fin påske.

Lilledora sa...

Hei, og vel overstått påske. De var bare så lekre de frokost-eggene dine. Kokt i konditorfarge, det må huskes. Den kose-stolen din ser veldig god ut, men så lurer jeg, hvordan kommer du deg ut av den? Sette beina på hver side, bøye seg fram og finne tyngdepungte og så reise seg?
Takk for koselige kommentarer på bloggen . Ha en strålende mandag.

Hilsen fra landet sa...

Ja du har et poeng, lilledora: Man må ha ekstremt gode magemuskler og flat mage og spretten rompe for å komme seg opp av den stolen - og alt er selvsagt på plass hos meg så det går lett som en plett! :fnise:

MODERN COUNTRY sa...

Så koselig du skriver :) Og herlig med påskeegg for både store og små. Håper du har hatt en avslappende og fin påske og krysser fingrene for at sola titter frem i dag. Her er det dis enda, men tror og håper vi kan nyte noen timer ute.

Ha det godt!
Klem/Aina

Mona sa...

Ha, ha, kommer til at tænke på den angorakanin jeg havde som barn - dén kunne virkelig også lave hærværk! :)
- Fin blog du har her!!

elisabeth sa...

Deilige påskebilder, nå er det like før sommeren kommer også;)

Photo-Me-Life sa...

Jeg er enig med deg, jeg kan være begge deler alt ettersom:) Men jeg er overrasket over at avstemningen er såpass jevn....

Unknown sa...

Hei. Surfa litt rundt for å prøve å finne noe morsomt å lese, da jeg kom over bloggen din. her var det mye interessant, og mye god inspirasjon, helt i min ånd! Kommer nok til å kikke innom senere også,selv om jeg ikke kjenner deg og dine. dersom det er i orden:)

Nunne sa...

Takk for at du har vært innom hos meg, så tålmodig...
Og takk for tipset med siden. Fornadra det straks, og nå hadde dte vært fint å høre om det utgjør en forskjell for ditt vedkommende, å komme inn lettere på bloggen min.

God ny uke... det er VÅR nå!
Klem fra Nunne.

Synnøve. sa...

Hei hopp.
Lurer på om du fått din stikkling på pelargonen.

Flotte påskeegg du hadde.
Her var ikkje påskeharen i det heletatt....
Jo det vill si, han var her og la igjen to egg til nabobarnen.

Nå skal eg hoppe i loppekassa.
Trött som ei strömpe.
Fått allergispröyta idag og det kan vära derfor.
Men eg kikker snart in til deg igjen.
Klems Synne.

Hilsen fra landet sa...

Ja nå har jeg Mårbackatulipen her hos meg :stolt:

Anonym sa...

Nå venter jeg i spenning på bilde av Mårbackatulipen din.