fredag 15. mai 2009

Au!

Saks, stoff, knappenåler og bunader ligger strødd og skal tilpasses og justeres - ikke min sterke side nei. Jeg har vanskelig for å bli venn med symaskinen og stikker meg på nåleputen som noen har lagt på gulvet for å leke med...

Så utrolig mye tid som kan gå med på å få gjort så lite. Skulle visst hatt hjelp av mammaen min til dette. Men man burde vel klare slikt selv...
Da er det bra at det kan være motsatt også: Jeg har stadig tenkt på hvor lite pent det er med tennbrikettenes glorete plastinnpakninger på hyllen, og gjemt dem litt her og der.
Men vips, i noen Norgesglass passet de jo fint å ha fremme og er nesten fine synes jeg.

Men nå har jeg holdt på med den "viktige" sysselen å finne en finere plass for tennbrikettene lenge nok- og har vel inget annet valg enn å vende tilbake til bunadsprosjektet. Om jeg ikke kan finne på noe viktigere igjen da, som å finne noe finere å ha fyrstikkene i?!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine bunader du har! Stakkar, som du strever. Men det er vel verdt strevet, for jentene dine må da bli veldig fine. Og det er da fint at de har vokst skikkelig dette året. Blir det for vanskelig å få passformen riktig, får du ta deg en tur til familie og venner for hjelp.

Hilde sa...

Heldig du som har så fine bunader:-)

Ingunn sa...

Så flotte bunader. Koselig blogg du har og.

Hilsen ingunn :)

Anonym sa...

Jeg har også arbeid som skulle vært gjort som fortrenges!

Unknown sa...

Nei, bunad er ikke min sterke side heller. Skal bare flytte noen knapper i datteren min sin bunad, men deet har jeg utsatt til i dag. Så blir vel sittende med det under MGP i kveld. :) Ha en herlig 17. mai!