onsdag 13. mai 2009

Husokkupasjon

Kanin og høner går bra sammen, det er koselig, men i det siste har hønene blitt litt frekke og lille kanin finner seg lydig i at huset hans er okkupert. Kaninburet er nemlig blitt favoritthvilestedet til hønene
Så når kvelden kommer går hønene og legger seg, mens kaninen blir henvist til taket...

Til slutt pleier han å tusle inn i hønenes hus i steden og roe seg der.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Nææææ så vittig!! Men stakkars kaninen da. Snakker om frekke høner.

Brit. (lille meg) sa...

Stakkars lille kanin! Tenk at han godtar dette! Sender et "FY" til hønene!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Takk for hyggelig kommentar. Når det blir innevær igjen(ikke at jeg venter på det da) så skal jeg sannelig gjøre meg litt kjent på bloggen din.

Jeg har et gammelt kamera som heter Olympus c-7070. Det er ikke i salg lenger, tror jeg. Men nå har jeg bestilt et nytt: Olympus e-620, speilrefleks og gleder meg som en unge til det kommer.

Ta godt vare på kaninen... ;)

Anita sa...

Næmen stakkar kaninen da. Tenker det er travelt å være "gardskjerring". :))

h.espe sa...

Åh, søte lille kanina som har mistet huset sit...

Ha en fin ettermiddag!

Klem fra Hildegunn

Linecas have sa...

Stakkars liten.

Takk for visitten. Joda det går unna for tiden. Mange planter å flytte og mange planter å plante..puuuh.
Leste forrige innlegg også. Jeg liker gråvasket tree altså a la drivved, i drivhuset mitt har jeg malt perlestaff med jernvitrol. Tynt strøk gjerne bare strøket på med en liten fille gjør susen. Passe shabby chic også uten å ta helt av. Det er som du sier, det kan bli vel mye hvitt.

Ugla sa...

Det låg ein nydeleg blomebukett utanfor døra mi då eg kom frå jobb i går. Tusen takk! Planten frå i fjor har mange, mange knuppar. Somme er no i ferd med å springe ut. Eg steller godt med den. Men kan den stå ute når sumarvarmen kjem?
Så moro at de har høner! Då får du dei beste og flottaste egga. La hønene få mykje grønt å ete, og du får dei gulaste eggeplommar. Gled deg til dei sukkerbrøda du skal lage!