torsdag 8. november 2007

Lavendel

Hva er vel mer fantastisk enn duften av lavendel? Jeg tenker på sommer, roser sammen med lavendel i bed og sommerminner. Kan ikke tenke meg noen bedre høst- og vinteraktivet enn å lage små puter med deilig sommerduft - og som også motvirker midd og insekter!
Provencale farger og friske mønster

Min favoritt i duse mønster og beigetoner

Nå har vi kost oss så mye med å sy slike små puter at lageret vårt er overfyllt! Blir nok mange små duftpakker med julegavene i år *hysj hysj*

15 kommentarer:

Anita sa...

Nå er oppskriften lagt ut!! Lykke til med bakingen! Så fine lavendel poser dere har laget, og så fine "etiketter"! Kunne tenkt meg sånne til å feste på alt vi lager!! Hvor er de Kjøpt??

Klem Anita

Zizzi Molde sa...

Kjenner lukten helt hit jeg... Deilig!! Så flott du likte skapet mitt. Jeg har tre sånne på stuen , og hadde sett for meg at ett slik skulle jeg ha på kjøkkenet og.. Men jeg har malt de jeg allerede har, og det var en h.... jobb. så da jeg fant ett som var ferdig, kjøpte jeg det. (Brukt, på finn.no, latterlig billig!) Og, jeg ble kjempefornøyd!! ønsker deg en flott fredag, jammen er det ikke helg snart!

Elisabeth sa...

Åeeee..så fine.
Jeg elsker lavendeduft, pleier å lage litt såper med den duften.

Ang såpe, hva gikk galt

Mita`s hjørne sa...

Duften av lavendel - hærlig... har lavendelposer over alt jeg, der vi oppbevarer klær, sengetøy, håndklær, og div hjerter og puter overalt i huset...
Og masse lavendelstauder ute, får bare håpe de overvintrer...

Ha en koselig helg...

MODERN COUNTRY sa...

Heisann,
Så at du hadde vært innom meg og jeg ble nysgjerrig på hvem du var :) Nydelig banner du har! SÅ du driver og syr du og, herlig med duftputer. Det går det mye av her også, og da med Lavendel i. Driver du butikk?

Ha en hyggelig helg og velkommen tilbake,
Aina

Kudi sa...

Ååå, lavendel lukter godt det!

Hilsen fra landet sa...

anita og elisabeth: Har svart dere hjemme hos dere selv ;-)

Granne med Selma sa...

tack för gullig kommentar inne hos mig! Så fint du gör med namnlappar t.o.m. på det du syr och gör iordning! verkligen vackert! Och tack för tipset med närbutikerna. Har kikat in och har haft en riktigt koselig stund!
Klem

ChatrinesLiving sa...

Så koselige små poser, og lavendel-lukt er bare helt skjønt!
Ha en flott ny uke!
Klem:)

Brocante sa...

Hei! Jeg så dine bønne kuler - hva limer du dem på og hva slags lim bruker du? Jeg forsøkte med isopor kuler men da kan jeg jo ikke bruke lim pistol? Hilsen Brocante

Brocante sa...

Hei du og takk for din kommentar. Ja du kan tro det var mye jobb med huset i Frankrike. Jeg tenkte jeg skulle lage noen før og etter innlegg når jeg får tid, så du får komme innom fra tid til annen. Hilsen Brocante

Brocante sa...

Hei du og takk for din kommentar. Ja du kan tro det var mye jobb med huset i Frankrike. Jeg tenkte jeg skulle lage noen før og etter innlegg når jeg får tid, så du får komme innom fra tid til annen.

Nostalgia sa...

Oi! Det har jeg aldri tenkt på! Jeg har jo massevis med lavendel, men høste den selv - det det serru har jeg ikke tenkt på...*rødme*

Sy slike små poser kan det kanskje hende jeg klarer også... men skal ikke ta munnen for full nå.

Takk for inspirasjonene! Lekre merkelapper!

Anita sa...

Så moror at jeg kan være med å inspirere! Det er faktisk veldig enkelt å sy Tilda ting!! Jeg begynte selv med en pakke med tre engler som henger på rad! Tror kanskje det er lurt å prøve en sånn "enkel" pakke! Følg bare de flotte forklaringene så kommer du helt sikkert i mål!! Lykke til!

Klem ANita

Nostalgia sa...

Ehh jeg tror jeg bør holde meg til å sy noe som er firkantet... Har sydd en del gardiner, faktisk nesten alle hittil, men det er bare rette sømmer, selv om de fores osv. Jeg er nok ingen syerske nei, men min mor er veldig flink. Jeg tror bare ikke hun gidder å sy slikt småplukke til meg i tillegg til alt annet hun gjør..:)
Hyggelig at du kikker innom hos meg, det setter jeg pris på!Er det ok at jeg linker til deg?