mandag 5. januar 2009

I dag fikk jeg endelig tatt den etterlengtede turen til min IKEA.... hva er det som er så magisk ved akkurat det varehuset tro? En blanding av at vi innbiller oss at vi får drømmehjemmet og en form for moderne skattejakt kanskje? Som regel går vi derfra med noen lyspærer, en hylle og en grønn plante... og er like langt fra drømmehjemmet som før ;-)
Men i dag fikk jeg anledning til å benyttet gavekortet jeg fikk til bursdagen min, og resultatet ble denne anvendelige kommoden, som storesøster med det samme fant ut å trenge til sine mange små eiendeler. Merkelig det der, hvor utrolig mange bittesmå ting som jenter eier. Og de får virkelig plass i de store, gode skuffene.
TUSEN TUSEN TAKK TIL VINGNES FOR GAVEKORTET!

Lykten, som er en annen gave, fra mitt søskenbarn, syntes storesøster passet fint inn på toppen - så da ble det sånn!

14 kommentarer:

Tiril sa...

Hei
Flirer litt av innlegget ditt, å som jeg kjenner meg igjen, jeg har nå kjøpt litt der, men stort sett som deg, kommer hjem med noe mask, pleier å ha med hjem de vanlige hvite vaskeklutene i bundt,
Men den kommoden er jo kjempefin!!
Har sett på den selv.

MODERN COUNTRY sa...

Hahaha, du får sagt det! En illusjon som vi til stadighet tror 120% fast på, og så blir vi like skuffet hver gang. Hvor kloke er vi? :)) Men, innimellom har de noe fint og kan blandes med loppefunn og annet design. Liker så godt stoffavdelingen, meterhvis av med lingardiner for en billig pris. 150normalt, der rundt 70 hvis du regner ut differansen. Kommoden er lekker, har selv en jeg kjøpte for noen år tilbake, da furu var ok. Havnet i malingsspannet, og så nye knotter. Joda, Ikea er kjekt det! ;)

Godt nytt 2009!
Klem Aina

Synnøve. sa...

Hei.
Jo det er faktiskt mine bilder. Har den utsikten rett utanfor stuedöra hehe.....
Liker å ta bilder.
Har tre kameror.
Den lykten du har på bildet er så fin...
Ha det gott.
Klems Synne.

... 4 på toppen sa...

Åhh ... denne ønsker jeg meg også. 4 små og 4 store skuffer. To til hvert familiemedlem. Men, som du sier, slike rosa storesøstre har ofte veldig mange bittesmå, søte, rosa eiendeler som havner i alle skuffer som finnes i huset. Det beste er kanskje å ha minst mulig av disse skuffene?

Klem

Sologbolig sa...

Ja, eg og var på Ikea her ein dag og kom ut igjen med ei innerpute !! Eg lo av innlegget ditt hos meg, for eg kjenner ein som er lik som deg (altså aldri vil ommøblera), nemlig gubben i huset !!! Så det må gjørast når han ikkje er heime, for når noe er gjort så er det gjort !! (ikkje sikkert at han merke det heller!! hehe!) Ha ein fin kveld!

moa sa...

hei,hei og hi,hi...
takk for kommentar fra deg, og JA jeg er også "en av dem"...som lider av "etellerannet", som gjør at det blir ommøblering til stadighet..men jeg kjente meg veeeeldig godt igjen av IKEA-tur..jeg pleier som regel også å gå ut med litt grønnplanter under armen (og selvfølgelig en softis til 10 kroner,tjihi..)MEN så bra at du fant deg det du ville ha i dag, ingen bomtur iallefall..
klem fra Moa

kockajäveln sa...

Naw, tackar!:) Du har en mycket fin blogg!!Hur é de me dej?

liven sa...

Ja man innbiller seg jo alltid å gjøre de store kuppene på ikea.....men kommoden din er kjempefin:o)
Jenter har masse småsaker.....jeg har selv to jenter:o)
Nydelig lykt du har fått også!!
enig med deg når det gjelder det røde......bruker det kun til jul:o)

Ha en fin kveld:o)

Fivrel sa...

Hei!
Mange skuffar er toppen! Eg har støtt ynskt meg eit skatoll med mange, mange små og store skuffar. For eg er utan tvil ei av desse jentene som har SÅ mange rare og fine og små ting som må ha ein plass og vere og passar perfekt i ein lekker kommode :-)

Vonar de hadde ei god jolehøgtid, og at det nye året byd på fargerike og spennande dagar for dykk alle! Stor klem :-)

Jeanette sa...

Stilig kommode., jeg har samme jeg også (jeg ler) og ja jeg er storfornøgd..så om mandag var jeg og kjøpte en til min sønn og min eldste datter også,men da valgte jeg den høge ! :)
., men du verden og mye skruer.....................

Lykten var kjempestilig!
Passet fint på kommoden.
Ha en flott torsdag:)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Einig med deg ang Ikea.
Det er masse flotte og kjekke ting der, men det er alltid så mykje folk og kø der.
Ender ofte opp med telys, servietter og rammer...hehe.
Kommoden var kjempefin, og lykta med.
Godt å få rydda unna alt småtteri som småjenter har:)
Ha ein finfin dag.
Klem H.

Anita sa...

Slik pleier mine Ikea turer og ende også,hvis ikke er det motsatt. Jeg har kjøpt takbøyler noen ganger også.
Det er faktisk helt utrolig hvor mange små duppedingser de små håpefulle eier, så jeg skjønner godt hun trenger en sånn.
Godt nyttår forresten.
Klem amo

Unknown sa...

SKikkelig fin kommode ja! Har nettopp fått en Hemnes kommode selv derifra. Samme stil.
Lykten var nydelig!

Photo-Me-Life sa...

:)hehe

Jeg har hatt lyst å være med på en sånn ring fordi jeg syns ideen bak virker koselig og litt artig. Gi gave til en ukjent å få gave fra en ukjent. Men klart etter flere uker nå har jo den gleden gått til irritasjon. Jeg tenker, vi har hatt siden 4 nov på oss til å sende gaven...å få en gave i midten av januar er ikke helt det samme. Om hun har dårlig samvittighet? Vel, jeg tror ikke det. Jeg fikk kommentar i går som tilsa at det var jeg nesten som skulle ha dårlig samvittighet da jeg hadde hengt henne ut. Men som jeg mener, jeg har ikke hengt ut noen her ved navn jeg, jeg bare skrev for 2 stk som faktisk ble uten gave, å det syns jeg er feil og dårlig gjort...Har man sagt ja til noe sånt må man sørge for å få det gjort!