søndag 4. januar 2009

Nytt år, nye muligheter

Tenkte jeg skulle vise noen skikkelig grøss-og-gru bilder... som minner meg på at det avogtil er viktig å ruske opp, kaste det som ikke gir gode følelser og harmoni... som på barneromsbildet under her: Føles straks litt bedre med noen små grep som under her. Dataen er plassert på en hylle og er ikke lenger det første man får øye på i rommet:

Når klesstativet pleier å stå ett sted, så legger man nesten ikke merke til det lenger...
.... men det merkes godt at det er flyttet ute av øye ute av sinn!
Puh; nytt år, nye muligheter - ingen stygge databord eller klestørk møter meg. Det er vel et godt nytt år - med blanke ark for alle :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Må nesten le litt, for her ser jeg på to sånne klesstativ som gjør at jeg nesten ikke kommer meg inn på badet - kanskje jeg skulle ha flytta litt på dem ja. Godt nyttår forresten!

Hanne sa...

Takk for fin kommentar, og godt nytt år til deg også:) Fin blogg du har, det er så inspirerende å lese interiørblogger!

Synnøve. sa...

Eg lurer litt på hvor du plasserte dem nå?
Håper at allt er bra med deg etter jul og nyttår.
Klems Synne.

Hilsen fra landet sa...

Godt poeng, synne... dataen får stå på en hylle i steden og tørkestativet... står bak peisen... ikke helt usynlig det heller da, :kremt: men ser ikke så iøynefallende ut da. Kan jo bruke tørketrommel men det er jo mer miljøvennlig med tørkestativ selv om det ikke er pent :-)

Støv på hjernen. sa...

Heisann hoppsann og godt nytt år til deg og dine, flott make over på rom og bad. God kveld videre, er så hærlig det bilde ditt med de Gjessene på.

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Kjenner meg igjen med klesstativet... Inntil vi får ferdig vaskerommet i kjelleren, har jeg tørkestativer overalt hi,hi...

Ønsker deg et riktig Godt Nytt År!
Klem fra Britt :-)

Ragna sa...

Så fint det ble! Jeg er glad i å gjøre sånne små-endringer selv :-) Når man har gjort dem så er det liksom så opplagt og så lurer man på hvorfor man ikke har gjort det før. Godt nyttår til deg også!