mandag 8. oktober 2007

Høstferien ble avsluttet med en skikkelig höjdare for mine to største jenter... nemlig et besøk på en EKTE rideskole! Og læreren ga dem en trygg og fin innføring i stell og riding- svarte helt til forventningene og kanskje enda litt til! Den nydelige høstdagen, varm og stille, og på hesteryggen - tror ikke de kunne fått en bedre siste-høstferiedag...

Her hjemme fant jeg to flotte "rammer" med profiler i det nedre huset. Jeg kom med det samme på mye jeg kunne ha funnet på med disse... rammer til kunst, bilder eller speil.
Spurte kjæresten om hva disse skulle brukes til? "Jo, jeg lagde dem til deg - tenkte du ville bruke dem til noe?!" Ja, gjett om jeg ville! Snille og flinke snekkeren min - lager det akkurat som jeg liker. Er saken at vi har veldig lik smak eller har jeg hjernevasket han til min egen smak?!
Før (litt kjedelige men flotte og anti-minimalistiske med profilene sine)


Etter

Og vips hadde jeg speilene jeg hadde ønsket meg:

Hvit antikkmalt med patina og et brunbeiset

8 kommentarer:

Albertines verden sa...

Hyggelig at du stakk innom. Omtenksom og flink mann du har. Ser du har så mange flotte pelargoniar. Jeg kjøpte meg 3 mårbacka i sommer, for å ha i glassverandaen, og har tatt 3 stiklinger som har kommet seg, forbausende nok. Har store planer om å få blomster igjen, og har klargjort vinduskarmen på gjesterommet for overvintring. Der er det kjølig det meste av tiden. Ha en kjempeflott uke.

Hilsen fra landet sa...

Har du først skaffet deg noen pelargoner, albertine, så er jeg redd du er hektet... Iallefall ble jeg det veldig raskt! Nå har jeg kanskje litt for mange... :blush:

Anonym sa...

Flotte speilrammer, og du setter prikken over i'en med fargesetting som passer til rommene. - Så herlig for barna å få ride på en så fin hest i høstsolen.

Anita sa...

Send gjerne det hvite speilet hit:o)
Ang trippen, jeg har lakket med decoupage lakk/limet. Det er godt nok tror jeg!
Pappan syns det ble bra han, så nå er det bare og hiver seg over alle andre møbler* ler*

elin1976 sa...

Hei
Her har også høstferien gått med til hesteridning og observering som jeg kaller det. I går var prinsessa på travbanen med søskenbarnet som er trener. De var ikke hjemme før i 21 tien og da var hun jo alt for oppdpilt til å legge seg. Her går det mye i hest nå for tiden. he he.
Ha en fin dag:)

Anonym sa...

Så koselig med hestejenter i huset. Jeg håper at min prinsesse på 4 skal blir det også, så jeg kan ta opp igjen min ungdoms hobby. :)

Elisabeth sa...

Åee..så fine speil.Du er utrolig dyktig til å dekorere møbler :)

Og ikke minst så koselig bilde av ungene, hesteridning er spennende for de fleste barn ;)

Kudi sa...

Det var noen fine speil ja! Og det så gøy ut på hesteryggen der også.. så koselige bilder. :)