lørdag 27. oktober 2007

Puslerier

Kanskje litt i tidligste laget for å tenke på juleverksted.... men det er jo så kjempekoselig å pusle litt sammen med barna! Har også satt av en dag neste uke for aktivtetskveld sammen med storesøster og mamman til en venninne av henne. Gleder meg allerede! Bønnekulene våre er en av mine favoritter - vi lager også kranser. Man kan variere med ulike sløyfer og bånd til ulike årstider - lilla bånd i adventstiden, for så røde, grønne eller kremfargede i julen. Og selvsagt gule påskebønne-egg til påske! Ikke fullt så trivelig dette bildet under... må høre om noen har erfaringer med glassplater foran peis; ikke helt vellykket her nei. Veldig skummelt for en av barna gikk med bare føtter over platen da det eksploderte. Utrolig at det ikke ble en eneste rift eller skramme på henne.

8 kommentarer:

Emmeline sa...

FOR en skrekk og gru situasjon med denne glassplaten som eksploderte?? Grøsse!!!
Bra at det gikk bra, har en venninne som opplevde at den ene dusveggen eksploderte da hun sto i dusjen, det endte med en tur på legevakten, forferdelig!!
Skjønner du er i gang med julepuslerier. Bønnekuler har jeg aldri sett før--men de var jo skikkelig tøffe!!
Ellers må jeg jo bare beundre dere for det FANTASTISKE akvariet som dere har laget ved badekaret. Badet var i seg selv utrolig lekkert, men dette akvariet var jo bare FANTASTISK!!! Utrolig flott rett og slett!!! DU må ha en fin lørdagskveld, takk for koselig hilsen på bloggen!

Klarafina sa...

Huff da! Dette så ikke morsomt ut. Tur at det gikk bra og ingen ble skadet.
Bønnekulene er kjempefine!

ChatrinesLiving sa...

WOW..... jeg har også glassplate forran peisen, men det har heldigvis gått bra så langt... Det må jo ha vært noen svakheter i den platen, som ikke har vært særlig synelig. Godt at ingen ble skadet:)
Skjønn pynt du har laget!! Jo litt tidlig med jul, men det er jo sånn at den kommer jo alltid fortere enn "planlagt" likevell;) Så da er det jo litt godt å starte litt tidlig også:)
Ha en kjempefin kveld!
Klem:)

Kudi sa...

Oj.. skummelt! :|

Granne med Selma sa...

Hej! Tack för fin kommentar inne hos mig :-) Vilken mysig blogg du har! Jag blir också sugen på att julpyssla nu. Idag känner jag mig dessutom FRISK! Har lite målningsarbete framför mig som jag ska ta tag i nu
Ha en trevlig söndag.
Klem

Hilsen fra landet sa...

Interessant å høre om andres erfaringer med glassplater- og vegger - iflg selger var dette helt uvanlig, men vet ikke jeg...

Sikkert lurt med glassplate med plastfolie under, så dersom det herdede glasset knuser, blir iallefall glasset sittende fast og ikke spredt rundt i rommet.

Anita sa...

Eksploderte den? Huff a meg! det kunne jo vært skikkelig farlig!! Fine bønnekuler dere lager!
Klem

Monica Therese sa...

Så flott badet ditt ble med fisker og det hele!!! Bra at ingen kom til skade da glassplaten eksploderte!!