fredag 12. oktober 2007

Ikke så vellykket prosjekt...

70-tallet hadde mye bra.... men kanskje ikke akkurat denne under her. Det brun-stripete stoffet og den lakkerte overflaten er ikke den beste. Så hva gjør man? Jo, setter på stoffet som under her - og det likte jeg så godt og vi har hatt det lenge... men det er slitt og jeg måtte finne på noe nytt:
Det ble grunning og maling i farge "sand" og et enkelt marine-stoff i "denim light" -versjon. Men stolen er blitt både kald og upersonlig... Jeg likte ikke den lakkerte tre-overflaten, men jeg liker heller ikke den gråaktige og kalde tonen den har blitt forvandlet til nå. Så da
er det bare å gruble videre på hva som kan høre hjemme av stoff og farger til denne stolen!

Jammen ulikt hva man har å pønske på fredagskvelden! :lol:

8 kommentarer:

Grannylovestoknit sa...

Hei! takk for kommentar i min blogg. Det gjorde jo til at jeg fant din blogg. Den er allerede lagt inn som favoritt så jeg gleder meg til titte inn til deg igjen. Jeg har laget et lite innlegg om Farris, så du får besøke meg igjen!
Ja og hva man pønsker på på en fredagskveld kan være så mangt. Hva man skal gjøre med stolen sin f.eks. kan vel være like godt som noe annet å pønske på. Lykke til med stolen ihvertfall!

Anonym sa...

Du finner nok på noe fikst med stolen,du er så flink,så bare på rammene,du forvandler alt til det bedre.Skal bli spennende å følge stolen
Åse

Hilsen fra landet sa...

Et alternativ hadde nok vært å kaste - men så har jeg tatt et oppgjør med "bruk&kast" -filosofien. Gjenbruk er tingen - å vise barna at man reparerer og bruker om igjen i steden for å kjøpe nytt,- det synes jeg er viktig. Så jeg pønsker videre. God helg!

Anita sa...

Jeg har et par stoler som er nesten like din! De er malt i Marihånd også har de stripete trekk i blått, hvitt, sort og ala Marihånd. Også har jeg likt stoff i kapper til kjøkkenet!! Til vanlig så har jeg hvit malte spisestoler med lyst trekk, men når vi er flere til bords tar vi fram disse andre og det blir faktisk ganske kult!! Hørtes kanskje ikke så kult ut , men..
Kan ta et bilde hvis du har lyst å se?! ( ble litt langt dette)
Klem

Hilsen fra landet sa...

Oj! Det var spennende å høre ava... Kjempebra med innspill her! :-)

Mia sa...

Jeg synes stolen ble så absolutt til det bedre. Og jeg liker godt filosofien din om gjenbruk, for stolen har da muligheter til et langt liv enda. Kanskje du kunne ha litt "gladere" stoff på setet, og male med matt farge, den blir liksom litt mykere da. Lykke til uansett hva du velger å gjøre. Og takk for koselig kommentar i bloggen min.

Kudi sa...

Gjenbruk er en flott ting! Lykke til med videre fundering. =)

Anonym sa...

Tror mia kan ha rett i at du bør prøve med et "gladere" stoff på stolen, men den er mye finere nå enn før oppussingen.