søndag 18. november 2007

Hønsenetting...

... ja - nettopp - hønsenetting er min nye dilla. Det er jo så fint i alt mulig! Har tidligere vist dere serveringsfat og boller i hønsenetting, som er kjempefine. Men det er alle tiders i møbler og dekorasjoner også. Mangler skapdører på badet - men har litt problemer med å overbevise kjæresten om at dette er ingen. Men se under: Nyyydelig! Har tenkt på dette siden Aina viste det frem tidligere i høst: Foto: Modern Country
Denne under her må jeg innrømme at ble litt ekstrem selv for meg, men imponerende å få til iallefall!
Dette hjertet under hadde kanskje gått an å få til:

For ikke å snakke om dette lille skapet - ser litt trivelig hjemmesnekret ut:Foto: La Maison de Peggy
Til slutt: Anita: Jeg skulle lage brownie-muffinsene dine i går, men glemte å ha i smør!! :er det mulig: Jeg smurte på litt glasur og brukte dem likevel - og de var utrooolig gode (og seige som du sa) til tross for tabben. Så det er altså det som gjorde at de ble seende slik ut - ikke oppskriften sin skyld! Brukte det smeltede smøret i banan-muffinsene i steden, de var så saftige! Kjempeglad for den oppskriften din.
Kanskje ikke verdens peneste men kanskje verdens beste!
(Lurer på hvor gode de da vil bli med alle ingredienser på plass!!)

15 kommentarer:

HildeS/Frøken Fryd sa...

Heisann, og så koseleg at du la igjen kommentar os meg:o)
Hønsenetting er eit flott materiale som kan brukast til mykje meir enn å gjerde inn høns,hehe.
Eg har eit par skap som eg har tenkt å bruke hønsenetting i dørene på. Det er så koseleg synest eg.Koseleg blogg du har også, så er det greit at eg eg linkar deg?
Ha ein fin søndag.

Emmeline sa...

Hehehe... Jeg må bare le av de muffinsene uten smør:0) men likevel--tenk at de smakte godt og i tillegg da har de jo litt færre kalorier. Bra gjennomført! Hønsenetting ideen din er veldig god. Jeg har sett hønsenetting brukt på mange ulike måter--og det er kjempetøft!
Her jobbes det over en lav sko...
kun et øyeblikk innom bloggen. Må jo ta bilder før det skumrer igjen. Syns de mørke bildene er i overkant triste nemlig! Ha en fin søndag:0)

Gunhild sa...

Kjempekoselig at du var innom bloggen min :) Jeg synes også hønsenetting og sink er dekorativt.

Hilsen fra landet sa...

Fy emmeline, hva gjør du her inne! Du skal jo vaske... og jeg også da forsåvidt.. eh... :blush:
Vi får svinge kosten igjen - du høres overbevisende ut - er sikker på at du får kjøkkenet julerent!
Hønsenetting-greiene er altså ikke min idé - har funnet det på ulike nettsteder ;-)

Anita sa...

Mine pleier nok ikke å se så herja ut, så det er nok pga smørmangel!!
Men det er klart at hvis de er goe uten smør, så er det jo ingen fare! Heller positivt! Jeg tror fortsatt at du uten problemer hadde fått til å sy f.eks. en nattaengel! Før jeg begynte å sy tildaer hadde jeg kun sydd gardiner! Med rettfram rettsøm!
Du må bare prøve!!

Klem ANita

Elisabeth sa...

Hønsenetting kan brukes til så mangt ja, likte særlig godt hjertene jeg, de skal jeg jammen prøve meg på.
Ellers så tror jeg at herren i huset hadde fått noia om jeg hadde puttet det i skap istedenfor glass. *ler* Han er nok litt konservativ min andre halvdel
*ler igjen*

Brocante sa...

Hei og takk for at du stakk innom mitt kjøkken i Frankrike. Vet du, jeg lurte lenge på om jeg kunne klarer å få til noe med de skapdørene med hønsenetting men det var for synd å stenge den fine trappen inne bak et skap. En gang skal jeg lage meg et gammelt skap med hønsenetting. Har tenkt meg et gammelt skap - malt hvitt med tynne gardiner innenfor hønsenettingen. Har sett et sted at nettingen var malt hvit også. Den kom bedre fram da og ble renere liksom.

Ellers kan jeg si at det var Vollywood i Vollen jeg lagde den skjell kransen til. Det er en kjempefin butikk med masse spennende - både nytt og gammelt. Du finner en link til butikken på bloggen min.

Ha en fin søndagskveld.

Mita`s hjørne sa...

Hønsenetting er jo utrolig flott til dekorasjoner da... har foresten kjøpt med noen meter, tenkte å bruke de til hjerter o.l nå til jul, og noe til sommeren...

Ha en koselig kveld...

[morgrethe] sa...

Hønsenetting er tøft ja. Skulle gjerne hatt en litt stor kurv av hønsenetting, men det er ikke lett å finne.... ikke her på innlandet iallefall. Men det hjertet var da utrolig tøft.

Monica Therese sa...

Muffinsene dine så utrolig deilige ut =)

ChatrinesLiving sa...

Tøft med hønsenetting! Å det passer jo i grunnen nesten til alt:)
Skapene blir helt spesielle med netting, skikkelig country stil syns jeg:)
Ha en fin dag!
Klem:)

Ting og Tang sa...

Takk for kosli komentar i bloggen min, blir so gla:)
Ja de e so kosli å gjer ting me ungane!! Dagane,vekene og måndane går so fort, so de e ikkje so alt for ofte enn fe tida til å sette sej ned la me dei...
Ha en nydeli kveld:)

Ellie sa...

Muffinsene så gode ut de, selv uten smør. Og det øverste bildet synes jeg bare er så nydelig. Jeg hadde også planer om å sette hønsenetting i et gammelt skap til å ha på kjøkkenet. En snekker-venn av meg bare så rart på meg da jeg sa det :-).

Aina sa...

Innom og titter og denne må jeg kommentere; de muffinsene ser jammen mer tragisk ut enn de jeg bruker å lage MEN heldigvis er jo smaken viktigst-og en god latter forlenger livet hihi:-)
Håper du får en fin torsdag!

elin1976 sa...

Så stilig. Har hatt lyst til å sette inn hønsenetting i vitrineskapet vårt men har aldri kommet så langt. Kansje det blir gjordt nå, etter inspirasjon fra deg.
Ha en fin dag:O)