lørdag 17. januar 2009

Meg, joggeren

Jeg kjøpte meg en løpebukse for en stund siden, og jeg har ikke brukt den så mye... eller for å være helt korrekt har jeg ikke brukt den før nå.
Jeg har lagt merke til at alle joggere er veldig flinke til å bruke reflekser, så jeg fant en i skapet. Helt riktig møtte jeg mange joggere - med refleksvestene sine på. Jeg tenkte at nå passer jeg bra inn, med løpebukse og refleks og greier! Og så hyggelige som de andre trimmerne var da - hilste og sa at "her borte er det glatt..." osv. Mennesker som aldri ellers pleier å hilse. Jeg følte meg med det samme akseptert i løpemiljøet på min jomfrutur i den nye buksen. Men plutselig møtte jeg en mann med hund... også vel bekledt med refleks. Da gikk det opp for meg at refleksen jeg hadde funnet frem nok var ment for HUND! Følte meg ikke lenger så topp da jeg forsto at jeg hadde løpt rundt med en hunderefleks rundt halsen. Kanskje derfor alle smilte så?!

Det er mange slags motivasjon i forbindelse med trening. Noen teller puls eller skritt. Som du har skjønt er jeg ikke den ivrigste joggeren, så for meg er det andre motivasjonsfaktorer. I kveld var det belysning. Så spennende å legge merke til hvilke lamper og metoder for belysning som er valgt.
Det går an å få til et pent inngangsparti også vinterstid, som her.
Fine, klassiske lamper her men synd at sparepærer gir så kaldt og hvitt lys.

Nydelig, varm glød i den vakre utelampen her og nedover-rettet belysning til garasjen. Tar med meg tipsene til min egen garasje som skal få lyssetting snart.
Neste løpetur blir det gardiner jeg smugtitter på mens jeg jogger forbi
Men da tror jeg at jeg at jeg leter litt dypere i skapet og finner en refleksvest jeg også!

23 kommentarer:

GundaM sa...

Hihi, så orginalt og herlig et innlegg!!! Hihi, stilig refleks ;0) Og du så flink du er til å trimme da!

Ha en fin kveldder ute ;0)

Anne sa...

Grattis meg turen over dørstokken, skulle gledelig ha blitt med en tur jeg også. Higrer etter litt frisk luft om dagen, så i morgen blir det en tur ut uansett vær og vind ja... løpe, nesj...men går og går jeg da... aldri i ro...

Anne-Berit sa...

Du,den refleksen var råtøff,hva gjør det om den er beregnet for hunder,du ble sett,og det er jo hovedsaken.Fine utelamper langs ruta di var det også.Takk for koselig hilsen hos meg,og ha en fortsatt god helg:o)

Tulip sa...

Haha...lo godt av måten du har skrevet historien på!
Men spiller vel ingen rolle om du løper rundt i nabolaget med hunderefleks rundt halsen! Du blir i allefall sett av bilistene, og det er jo det viktigste.

God helg!

Anonym sa...

Enda godt at det var mørkt da kanskje så var det tross alt ikke så mange som la merke til at det var du i det der hundeutstyret! Jeg har også sans for klassiske lamper men ergrer meg over sparepærene selv om det er miljøtider. Helgehilsen herfra

Bo med Lena sa...

Hi..hi.. moro moro. Du ble iallefall sett:)

Fortsatt god joggetur...og ta gjerne turen innom nettbutikken min for en titt:)

Lena.

Synnøve. sa...

Hei vennen.
Så flink og sporty du er da...
Får dålig samvittighet nå alltså.
Ang den reflexen...
Spiller det noen rolle vem som egentli skulle hatt den? Det viktigiste er vel at den fungerte som det den var tenkt.
Du syntes ju ute liksom. DET er det viktigaste det.

Du kan ta det med ro. Inget alvorligt har hendt meg, men eg blev veldigt glad for at du tenkte på meg. Menneskekjärlighet er viktigt det. Tusen takk for dine varme tanker.

Her går vi på ski med börse foran tvn, skiskyting er moro og spenende å sjå på.
Ska ut en tur i morgon og. I sofan da, vel og merke hehe...
Ha nå en fin söndag og go joggetur.
Klems Synne.

Skogkjerring sa...

hahaha! Her måte jeg legge igjen en liten hilsen etter å ha lest dette...du er en dame etter min egen hjerte...hunderefleks på halsen...hahahahaha...den skal jeg smile lenge om- TAKK! Sikkert derfor alle var så snill og peke hvor det var glatt og sånn, trodde ikke du hadde skjønte det selv, pga hals refleksen..hahahaha!!! Men på et seriøs punkt...gratulere med å komme over dørstokken...som en som skjønner hvor tungt det er så er jeg veldig inspirert nå etter å ha lest dette..men ingen løpebukser for meg akkurat nå ;-)
Ha en fin søndag- klem
p.s. lys bildene var fin!!!

Fjordheim sa...

Jammen lenge siden jeg har vært her på bloggen din. Mange fine innlegg hre. Så flott tur du har vært på. Ja jeg kikker ofte inn i hus jeg går forbi ja. Både på gardiner og ellers det en kan se inn igjennom vinduer.
Ønsker deg ei flott uke :)

Karna sa...

HA HA HA...men den gjør jo nytten da om det for hund eller mennesker!! JEg kan love deg at jeg ikke hadde fått på meg refleksvesten til Oliver....ha ha ha....

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja nå måtte jeg flire litt. Nå har ikke jeg hund da, så jeg kunne nok også gjort noe slikt, og hadde ikke reagert på refleksen din om jeg traff deg, med den på.

Når jeg var lita og sneen dalte ned, og utelyktene vi hadde på terassen var nesnødde, så var det helt magisk å tenne de. Innlegget ditt fikk meg til å tenkte på det. Da jeg sto der og beudret de lysende snøkuplene.

Ha en herlig søndag

Anonym sa...

Dette var et spenstig og morsomt innlegg!

Josefine sa...

Hei..Så kjekt og komme i gang med trimming etter jul, skikkelig flink du. Og jammen fikk du sett på fine ting når du løp også:)

Det stemmer at det her en Greengate skjerm, hele lampen er GG. Den er kjøpt på Holmehuset som ligger rett utenfor Bergen. Jeg har en link til dem på siden min om du ønsker å se litt på utvalget deres. Ha en superfin søndag, klem fra Josefine

Anonym sa...

Du er jammen tøff som forlater TV i beste sendetid på lørdag til fordel for jogging. Men til gjengjeld satte tydeligvis naboene dine pris på deg.

PillePalle sa...

Hei på deg!

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg!

Ha en fortsatt fin søndag!

... 4 på toppen sa...

Så flink du var, og hvilken god idé. Jeg er jo også en liten titter, så dette skal jeg jammen benytte meg av.

Takk for hyggelige kommentarer du har lagt igjen hos meg.

Klem

Ragna sa...

Lekker refleks :-) Mye bedre enn refleksvest spør du meg, det er ikke pent!

Det er så viktig med ordentlig og pen utebelysning. Der jeg bodde før var det mørkt og litt skummelt ved inngangspartiet. Ikke noe morsomt :-(

Anne Mette Lie sa...

Hehehehe:-) Herlig innlegg! Lykke til videre med løpingen!

Dagny- Heim sa...

He-he! Syntest nok det var noko rart med den refleksen, ja :-) Men det viktigaste var vel å vise att i terrenget, og DET gjorde du...

Vanskeleg å jogge og ta bilete samstundes? Uansett, fine inngangsparti og lykter. Greit å få litt inspirasjon i tillegg til trim ;D

Crinoline sa...

Ja,en slik vest har hunden vår også,men det viktigste var vel at du ble sett.Innlegget var morsomt! Tusen takk for hyggelig innlegg hos meg.Klart du greier å brodere.Lykke til.Nydelig inngangsparti hos deg.

Anita sa...

Hunderefleks hihi. Jeg startet med jogging forrige mandag. Jogger mandag og onsdag,svømmer om torsdagen.Så blir det spennende hvor lenge oppturen varer.....
Håper dere får en fin uke.
Hilsen amo

Unknown sa...

Utrolig vittig!! Til og med Gubben humret i stolen her.

Rekkehuset sa...

Jeg synes du er sprek jeg! Uansett hunderefleks eller refleksvest;-) Takk for hyggelig hilsen hos meg, hjertelig hilsen Hanne.