onsdag 31. oktober 2007

Store snøflak daler ned i dag....

.... så da er det vel lov å drømme og lengte litt mot det som venter? Gleder meg til å fylle huset med lys og dufter av krydder, spennende knitring av papir og hyssing og hemmeligheter å lage. Foto: Lunehjem

Synes disse julestrømpene er så nydelige - duse og fine og kan bestilles med det monogrammet man selv ønsker. Er fra Créme de la créme.
Synes også det er befriende med litt utradisjonell julepynt som disse lyktene under. Kjempesøte og dekorative uten å være prangene, fra Landstil. De begynner å få stooort utvalg etterhvert.
Foto: Landstil
Fortsatt i kategorien litt utradisjonell pynt - hvorfor ikke noe juleféer som kan henge på treet og passe på? De blir fine å pakke godt inn i silkepapir og ta frem år etter år. Husker selv at jeg forsiktig og andektig pakket frem glassfugler og kuler hos bestemoren min.
Foto: Landstil
Da var det høytid og er gode minner å tenke tilbake på. Gleder meg til å lage slike tradisjoner for mine egne barn! Og psst: De har også de gammeldagse fuglene også på disse favoritt-nettbutikkene mine - nesten enda finere enn de jeg kan huske fra min egen barndom - men bare nesten! ;-)


8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Åee..så mye lekket. Men jeg må jo bare si at bønnekulene, ja de falt jeg for.Slike skal lages i heimen her til jul.
Nå er nok eldstejenta på snart 15 år ikke veldig intressert i slike ting lengre *ler*, men junior henger med mamma litt til ennå (heldigvis)

Emmeline sa...

ENIG...Veldig veldig lekre ting. Nydelig julepynt.
Jeg er heldig og kan dra til Mollys Heaven. Hun har heldigvis flere av disse tingene i butikken sin, så da blir det nok litt herlig shopping for mor når det nærmer seg jul! Det skal bli gøy!

Kreoline sa...

Mye flott julepynt her, julestrømper hører med, alltid på 1. juledag med masse snop i, det har jeg ført videre til mine barn, gjør det enda, selv om de er stoooore nå.

Hulda sa...

Så mye lekkert du viser bilder av. Jeg har kjøpt meg slike små lykter i sink fra Annas Rom, hun har også så mye fin julepynt. :) Jeg liker heller ikke glorete julepynt, det har jeg aldri gjort.

Takk for koselig hilsen på butikkbloggen min. :)

Lovise sa...

Lekker pynt.
Så heldige vi er som har advent og jul i den mørkeste tiden på året. Tenk om det hadde vært jul midt på sommeren..... ikke mye stas med alle lysene våre da???
Klem.

Granne med Selma sa...

Tusen tack för jättegullig kommentar inne hos mig :-) Det värmer skönt att läsa. Önskar dig en skön allhelgona och tackar för tipset om de söta lyktorna som ser ut nästan som konservburkar. De tycker jag var jättesöta :-)
Klem

elin1976 sa...

Du skulle vært med på den utflukten vi var på i går. Gå inn på min blogg å se:O)

Kudi sa...

Stilig! Ideen om feer falt jeg litt for kjenner jeg.. =)